x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Printul Harry, pocnit in plina fata

Printul Harry, pocnit in plina fata

22 Oct 2004   •   00:00

Fiul cel mic al printului Charles si al printesei Diana, Harry, a fost pocnit in plina fata si ranit usor. Cel care a avut tupeul sa dea in el era un paparazzi, care i-a ars una chiar cu aparatul foto! Totul s-a petrecut in cursul unei altercatii in fata unui club din Londra, in noaptea de miercuri spre joi, precizeaza AFP, care citeaza secretariatul printului Charles.



Click pentru a mari
ALTERCATIE. Asaltat de paparazzi, printul Harry a si incasat-o, dar a reusit si sa-i sparga buza unui forograf, cand i-a impins aparatul care-l vana, in fata
INCIDENT. Vlastarul princiar tocmai parasea clubul Pangaea, din West End (centrul Londrei), cand a fost asaltat de mai multi fotoreporteri, care au incercat sa-l fotografieze. Potrivit unui purtator de cuvant de la Clarence House, resedinta londoneza a printului Charles si a celor doi fii ai sai, William si Harry, acesta din urma a incercat sa se protejeze de curiozitatea ziaristilor si... asa a aparut incidentul. "Printul a fost lovit in fata de un aparat foto, in timp ce fotoreporterii se inghesuiau in jurul lui, in momentul in care Harry incerca sa se urce in masina", a declarat purtatorul de cuvant. "Gestul de respingere a aparatului de fotografiat s-a soldat cu o buza sparta. A unui fotograf", a adaugat acesta. Nu a fost depusa insa nici o plangere la politie. Harry este al treilea in ordinea accesiunii la tron, dupa tatal sau si fratele sau mai mare, William. (Marina Constantinoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden