x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Prințul Harry și Meghan Markle. Cererea în căsătorie a avut loc într-o seară normală pentru cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle. Cererea în căsătorie a avut loc într-o seară normală pentru cei doi

28 Noi 2017   •   10:24
Prințul Harry și Meghan Markle. Cererea în căsătorie a avut loc într-o seară normală pentru cei doi

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători în această primăvară, după anunțul referitor la logodna lor, și au afirmat că erau „total nepregătiți” pentru furtuna de media care i-a înconjurat în primele luni de relație, scrie The Guardian.

Prințul a afirmat că a fost „încântat” să se căsătorească cu actrița americană după o relație de 18 luni, iar cuplul sa prezentat în fața lumii într-un interviu de 20 de minute la Palatul Kensington.

Într-un interviu televizat, condus de Mishal Husain, aceștia au dezvăluit cum a decurs cererea în căsătorie la casa din Nottingham Cottage, într-o seară absolut normală pentru cei doi.

„A fost o surpriză minunată, a fost atât de dulce și natural și foarte romantic. S-a pus în genunchi ... L-am lăsat cu greu să termine întrebarea. Am spus, << pot să spun da acum? >>”, a spus Markle. Totul s-a întâmplat când îți pregăteau cina. 

Markle, a cărei mamă este african-americană, în timp ce tatăl ei este alb, a descris, de asemenea, ca fiind „deprimante” și „descriminatoare” unele dintre articolele din media pe care le-a primit ca fiind iubita Prințului Harry, articole concentrate pe legăturile sale rasiale. Unul dintre titlurile care au stârnit furie la palat a fost cel scris în Mailonline.com: „Fata lui Harry (aproape) a venit din Compton”, referindu-se la orașul din Los Angeles care a devenit cunoscut pentru violențele dintre găști.

 

×
Subiecte în articol: prinţul harry meghan markle casatorie