x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Radu Sîrbu se ţine de lansări într-un club de lux

Radu Sîrbu se ţine de lansări într-un club de lux

de Anca Stanescu    |    02 Apr 2008   •   00:00
Radu Sîrbu se ţine de lansări într-un club de lux

Metelitsa Club, Moscova. Unul dintre cele mai importante cluburi din Rusia, care găzduieşte showuri ale artiştilor de renume. În această seară aici se va lansa oficial noul proiect al lui Radu Sârbu(ex O-Zone)

Metelitsa Club, Moscova. Unul dintre cele mai importante cluburi din Rusia, care găzduieşte showuri ale artiştilor de renume. În această seară aici va fi spectacol dublu: se va lansa oficial noul proiect al lui Radu Sârbu(ex O-Zone), trupa MR&MS (şi cel mai recent single al său, “Love is not a reason to cry”), şi se va prezenta oficial albumul de debut al trupei NEXT. Să creionăm, pe rând, imaginea celor doi protagonişti ai acestui spectacol.

 

NEXT este o trupă formată din doi băieţi, dintre care unul este cîştigătorul show-ului rusesc “Fabrica de stele” (Megastar-ul din Rusia!). Era şi normal, cu astfel de “dotări”, ca trupa NEXT să semneze un contract avantajos cu cea mai importanta casă de discuri din Rusia. Albumul lor conţine piese compuse, orchestrate şi produse de Radu în studioul său de la Bucureşti. Stilul pe care îl abordează este euro-pop, iar piesele au texte în rusă şi în engleză. NEXT a prins foarte bine la publicul din toate ţările CSI, unde piesa pe care au selectat-o pentru a fi primul single a fost promovată intens în perioada de dinaintea lansării. Rolul lui Radu în această seară va fi multiplu: acela de artist, component al propriei trupe, producător şi… featuring star pentru primul single al trupei NEXT. Cum s-a ajuns la asta? Printr-o perfectă potrivire...de caractere (muzicale). Băieţii din această trupă l-au contactat în urmă cu ceva vreme pe Radu şi l-au rugat să le compună şi să cînte alături de ei o piesă. Colaborarea a mers strună, asa încît au extins-o şi pentru alte piese incluse pe albumul lor de debut.


Mr&Ms

Cât despre Radu Sîrbu, acesta nu mai are nevoie de nici o prezentare (detaliată) dar, pentru că viaţa lui artistică a suferit (şi) în ultimul timp modificări, iată o scurtă trecere în revistă a ultimelor păţanii şi a viitoarelor proiecte: Radu şi misterioasa voce feminină inclusă în proiectul MR.&MS., acompaniaţi de întreaga echipă care a lucrat la acest proiect, au plecat în Rusia ieri şi au fost întîmpinaţi la aeroport de o delegaţie compusă din membri ai staff-ul clubului, dar şi de o echipă din partea casei de discuri care îi reprezintă pe cei de la NEXT. O mulţime de fani greu de stăpînit (de către forţele de ordine de la aeroport) i-a asaltat îndată ce au coborît din avion. Deşi ştia de această întîlnire cu fanii, Radu a fost impresionat de numărul celor prezenţi la aeroport: “Ştiam că cei care mă susţin şi mă iubesc încă de la începuturile trupei O-Zone sunt mulţi, însă am fost într-adevar impresionat de numărul celor care au venit să mă întîmpine la aeroport!”, povesteşte Radu.


Epuizaţi

Cât vor rămâne în Moscova Radu şi echipa lui? Nu mai puţin de o săptămînă întreagă. Noua trupă MR.&MS. va avea ceva treabă: o campanie extinsă de promovare, care va include o conferinţă de presă, multiple sesiuni foto pentru reviste şi interviuri pentru cele mai importante posturi TV şi radio din Rusia. “Un program foarte încărcat, însă nu se poate altfel!”, zîmbeşte Radu. “Va fi obositor, fără îndoială, dar trebuie să reuşim să le facem pe toate în această săptămînă, pentru că după lansarea din Moscova vor urma lansări şi în alte ţări din fosta Uniune Sovietică. Ne pregătim de asemenea şi pentru lansarea din România!”

Dacă vi se pare mare concentraţia de muzică de astă seară din clubul Metelitsa, aflaţi că mai încap ceva ritmuri: pe lîngă MR.&MS. şi NEXT (capete de afiş) vor mai fi prezente nume mari din industria muzicală din Rusia (Yulia Kovalchuk, Aleksei Potehin, Elena Terleeva, Aleksei Vorobyov şi multi alţii), invitaţi de onoare la acest dublu-eveniment. (A.S.)

×
Subiecte în articol: antimonden radu next