x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Reactie DURA a medicului Monica Pop dupa furtuna din Capitala: Doamna Firea nu e...

Reactie DURA a medicului Monica Pop dupa furtuna din Capitala: Doamna Firea nu e...

21 Sep 2017   •   15:25
Reactie DURA a medicului Monica Pop dupa furtuna din Capitala: Doamna Firea nu e...

Medicul Monica Pop spune, într-o postare pe pagina de Facebook, că primarul Gabriela Firea a luat niște măsuri de prevenție în urma avertismentelor meteo, așa cum era normal, însă ”critica pentru orice și maliția s-au înrădăcinat în sufletul românilor”.

”Doamna Firea NU e meteorolog!!! Nici Mafalda nu e!”, mai spune managerul Spitalului de Urgențe Oftalmologice din Capitală.

Furtunile au făcut ravagii în ţară miercuri seara. O persoană a decedat în Capitală, după ce furtuna a doborât un copac peste ea, iar doi bărbați din județul Vaslui au murit, după ce au fost loviți de fulgere.

Doamna Firea NU e meteorolog!!!
Nici Mafalda nu e!
Dacă cei de la Meteo au anunțat o furtună mare și primarul a luat măsuri de prevenție, cu ce a greșit în speță? Nu era normal? Mai ales după ce s-a întâmplat în Timiș! Dacă era mai rău, ar fi sărit toți că n-a luat măsuri!!!
Orice face cineva nu e bine, dacă face, de ce face, dacă nu face, de ce nu face! Critica pentru orice și maliția s-au înrădăcinat în sufletul românilor! Cuvinte frumoase... ce-or mai fi și alea? Uitate demult!!!
P.S. pt cei care ar dori să interpreteze răutăcios ce am scris, am 2 precizări de făcut: 1. Nu sunt membru PSD și nu am fost NICIODATĂ. 2. Spitalul nostru nu aparține de Primărie, nu face parte din cele 19. E un spital de urgență și a aparținut dintotdeauna de Ministerul Sănătății
”, a scris Monica Pop, joi, pe pagina de Facebook.
 

×
Subiecte în articol: monica pop