x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Recital - Iris Maxima: "Cristi, te iubesc!"

Recital - Iris Maxima: "Cristi, te iubesc!"

de Catalina Iancu    |    25 Feb 2006   •   00:00
Recital - Iris Maxima: "Cristi, te iubesc!"

Iris este greu de gasit in aceasta perioada. Legendara trupa rock se afla intr-un turneu de promovare a albumului "Iris Maxima". Joi seara, insa, formatia a facut o escala in Bucuresti, unde a sustinut un recital, urmand ca astazi sa plece din nou prin tara. Cu Iris pe afis, Yellow Club a fost plin ochi. Spectatorii, toti platitori de bilete (200 de lei noi bucata), si-au pus stampila pe mana la intrare si au cerut autografe pe bilete, pe chitante ba chiar si pe tricouri, in dreptul inimii.

BUNA SEARA, PRIETENI! O galerie mica (atat cat permite capacitatea clubului) dar inimoasa, a cantat, vers cu vers, impreuna cu Iris. O seara ca intre prieteni s-a transformat din prima intr-o petrecere incendiara, care a durat pana dupa ora 1:00 noaptea. Intalnire la intensitate maxima: Cristi Minculescu &Co pe scena, iar fanii la un pas de ei. Intre doua reprize de melodii mai vechi sau mai noi, a fost sesiune de autografe. Plus fotografiile aferente, facute pe telefoanele mobile. O prezenta discreta la masa artistilor a fost chiar floarea de Iris in persoana, adica Rodica, doamna si sotia vocalistului. A tradat-o un pupic oferit lui Cristi Minculescu, inainte de-a urca pe scena. "Sa nu crezi ce-ti spun acum, vei fi a mea oricum", "Baby, baby, baby, tu vei fi a mea, esti unica iubire", "Te voi astepta, voi veni pe strada ta / Te astept mereu, fara tine mi-e greu" sau "Da, da eu stiu" au facut deliciul publicului, care nu-i mai lasa sa mai plece de pe scena. Cu prosoapele de gat, Nelu, Valter, Doru, Relu si Cristi s-au intors pentru bis cu "Floare de Iris", ultimul dintre ei aruncand, la final, pupici din varful degetelor. Foile pentru autografe au trecut din mana-n mana pe la toti membrii trupei. Iar bomboana de pe tort s-a dovedit a fi o blonda care i-a spus lui Minculescu scurt si cuprinzator: "Cristi, te iubesc!".

PENTRU PUBLIC
"In curand vom implini... 30 de ani. Daca am reusit sa facem publicul fericit, traim cu totii o mare bucurie ce nu se poate compara cu nici un alt sentiment. E o mare implinire. Tot ce fa-cem, facem pentru public si totul vine din inima. E o placere foarte mare sa vad in sala tineri care ne canta versurile unor melodii pe care le-am lansat cand ei nici nu erau pe lume. Care e albumul la care tin cel mai mult? De obicei, se spune ca la cel mai nou"
Cristi Minculescu Iris

NE-ATI DAT SPERANTA
"Iris Maxima" cuprinde 12 melodii, piese variind intre forta si melancolie: "Zi de zi", "Vino pentru totdeauna", "Ziua in care va veni", "Vals", "Saray", "Appasionata", "Oglinda vietii", "Omul ce-mi aduce ploaia", "Dupa-amiaza unui cantec", "Nu te mai cred", "Erata" si "Vals fara de sfarsit". Mesajul cu care Iris isi promoveaza cel mai nou album este "Si ce daca e vant, si ce daca sunt nori/ Nu ne vom opri din noapte in zori/ Ne-ati dat puterea, ne-ati dat speranta/ De a fi impreuna mereu". Un omagiu pe care trupa il aduce sustinatorilor sai.

×
Subiecte în articol: antimonden cristi iris