x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Robert De Niro, tată la 80 de ani. Imagini virale cu bebelușul Gia

Robert De Niro, tată la 80 de ani. Imagini virale cu bebelușul Gia

de Redacția Jurnalul    |    09 Feb 2024   •   10:45
Robert De Niro, tată la 80 de ani. Imagini virale cu bebelușul Gia
Sursa foto: Hepta

Actorul Robert De Niro s-a destăinuit despre "bucuria" noii paternități, după ce anul trecut i s-a născut al șaptelea copil. "Este un bebeluș atât de adorabil. Atât de dulce", a declarat actorul în vârstă de 80 de ani într-un interviu pentru People.

Actorul premiat cu Oscar și iubita lui, Tiffany Chen, au devenit părinți în aprilie.

Actorul din "The Godfather Part II" și "Taxi Driver" a spus că înseamnă "totul" pentru el când familia sa poate "să fie împreună".

Din 1976 până în 1988, actorul a fost căsătorit cu Diahnne Abbott și sunt părinții a doi copii, Drena, 56 de ani, și Raphael, 47 de ani.

În 1995, el a avut doi gemeni, Aaron și Julian, cu iubita sa de atunci, Toukie Smith.

De Niro a mai fost căsătorit anterior cu Grace Hightower, înainte de a se despărți în 2018, iar cei doi sunt părinții fiului Elliot și ai fiicei Helen Grace.

Vorbind despre Gia, De Niro a spus: "Toți copiii se distrează foarte mult cu ea".

Câștigătorul a două premii Oscar a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor într-un rol secundar la viitoarele premii Oscar pentru rolul lui William Hale, creierul crimei, în drama istorică "Killers of the Flower Moon" (2023) a lui Martin Scorsese.

Ca răspuns la nominalizarea la Oscar, De Niro a declarat că "nu te poți gândi" la câștig, dar simplul fapt de a fi nominalizat este "grozav".

El a spus că "ar fi frumos" dacă partenera sa Lily Gladstone ar câștiga premiul pentru cea mai bună actriță în rol principal. "Simt că Lily are o șansă foarte bună să câștige", a spus el, adăugând: "Sper că se va întâmpla asta".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: robert de niro tata bebelus