x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden ROCK CITY AIR.

ROCK CITY AIR.

de Catalina Iancu    |    15 Apr 2009   •   00:00

Rock City Open Air se anunţă a fi cel mai mare festival de rock din România. Evenimentul se va desfăşura în aer liber şi este totodată primul festival de gen ale cărui bilete se vor vinde în întreaga Europă.



Festivalul organizat de Metal Masters va avea loc în perioada 20-23 august în comuna Borcea, lângă Feteşti, pe Dunăre, şi va reuni peste 100 de trupe în recital. Printre trupele confirmate până în prezent la Rock City Open Air se numără Immortal, Agathodaimon, Amon Amarth, Blaze Bailey (ex-vocal Iron Maiden), Lake Of Tears, Paul Di Anno (ex-vocal Iron Maiden), Primal Fear, Sirenia, Macbeth, Theatres des Vampires, Hollenthon, Crossover, Lacrimas Profundere etc.

Amploarea, cât şi trupele l-au convins pe directorul executiv Eventim.ro, Valentin Vasiloiu, să distribuie biletele prin reţeaua internaţională, iar ofertele n-au întârziat să apară: "Ne aşteptăm la un aflux de turişti veniţi special pentru festival. Din Bulgaria primim deja feed-back pozitiv în legătură cu intenţia de participare. Este normal, bulgarii sunt deja recunoscuţi ca mari amatori de rock şi, în plus, distanţa este foarte convenabilă pentru ei. La oferta în sine a festivalului se adaugă ca un mare plus şi locul ales:
pe malul Dunării, într-o zonă atractivă din punct de vedere turistic".

×
Subiecte în articol: antimonden