x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rod Stewart de 7x tata

Rod Stewart de 7x tata

30 Noi 2005   •   00:00
Rod Stewart de 7x tata

Rod Stewart a devenit tata pentru a saptea oara. Iubita sa, Penny Lancaster, un fotomodel in varsta de 34 de ani, a dat nastere, la Londra, unui baietel al carui nume nu a fost inca dezvaluit.

Bucuros - Rod Stewart de 7x tata


Rod Stewart (foto) a devenit tata pentru a saptea oara. Iubita sa, Penny Lancaster, un fotomodel in varsta de 34 de ani, a dat nastere, la Londra, unui baietel al carui nume nu a fost inca dezvaluit. Rod Stewart mai are sase copii din relatii anterioare: Sarah, de 41 de ani, dintr-o relatie de pe vremea cand era foarte tanar, Kimberly, 26 de ani, si Sean, 25 de ani, din prima casatorie, Ruby, de 18 ani, Renee, in varsta de 13 ani, si Liam, de 11 ani.

Alergie - A murit din cauza unui sarut


O tanara in varsta de 15 ani, care avea alergie la arahide, a murit dupa ce a fost sarutata de iubitul ei, care tocmai mancase unt de arahide, relateaza Rompres. Christina Desforges a decedat in spital, la cateva zile dupa ce a primit fatalul sarut. Dr Nina Verreault, medic in cadrul Spitalului Chicoutimi din Saguenay, nu a dorit sa comenteze cauza decesului, insa a precizat ca alergiile la arahide sunt de cele mai multe ori mortale.

Fanatic - Craciun in fiecare zi


Un englez sarbatoreste Craciunul in fiecare zi de 12 ani. In acest rastimp, Andy Park (45 de ani) a achizitionat 4.380 de curcani, 87.600 de placinte, 4.380 de sticle cu sampanie, 4.380 de sticle cu sherry, 5.000 de sticle cu vin, 21.900 de cadouri. E lesne de inteles ca si suma cheltuita este destul de mare: 250.000 de lire sterline (427.500 de dolari). Poreclit "Omul Craciun", Park spune ca nu s-a plictisit deloc de aceasta pasiune pe care o are. "Iubesc foarte mult Craciunul si intentionez sa-l petrec in fiecare zi si in urmatorii 12 ani", a adaugat fanaticul. Nu numai buzunarul englezului a avut de suferit, ci si silueta. Daca in urma cu 12 ani cantarea aproximativ 80 de kilograme, Park are acum nu mai putin de 134 de kilograme.

Initiativa - Concurs de miss pentru seropozitive


Rusia ar trebui sa organizeze un concurs de frumusete pentru femeile seropozitive, pentru a demonstra ca si ele sunt la fel ca toate celelalte, a declarat un inalt responsabil din domeniul sanatatii, citat de AFP. "Aceasta idee ar putea parea absurda si unora ar putea chiar sa le para o gluma proasta, dar de ce nu am organiza un asemenea concurs pentru femeile seropozitive? Cu aceasta initiativa minora incercam sa schimbam atitudinea opiniei publice. De ce persoanele seropozitive nu pot trai ca toti ceilalti? Pot si trebuie sa faca aceste lucruri in orice tip de societate, ca si cei care au hepatita B sau orice alta boala", a declarat Ghennadi Onicitcenko, seful serviciilor de sanatate.

Licitatie - Puscarie de vanzare pe eBay


Edilii din Randolph County, Missouri (foto) (Statele Unite), au scos la licitatie pe site-ul eBay cladirea fostei puscarii. Ei spera sa obtina astfel peste 32.000 de dolari. Cladirea are mai bine de 90 de ani si a folosit atat ca inchisoare, cat si ca locuinta pentru serif. Oficialii din Randolph County spun ca nu sunt singurii care au recurs la aceasta initiativa. Colegii lor din Howard au obtinut pe fosta puscarie 42.000 de dolari, cumparatorul fiind un avocat din Los Angeles.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru
×
Subiecte în articol: antimonden rod stewart