x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Rudele din show-biz

Rudele din show-biz

15 Sep 2004   •   00:00

Ce mica-i lumea! Asta s-ar putea spune si despre show-biz-ul autohton, care a devenit aproape neincapator pentru atatea personalitati. VIP-urile insa nu prea se lauda cu rudele lor. Probabil sa nu se trezeasca precum Ion Diaconescu, din doi nepoti, cu doua sute.

CATALINA IANCU

Parintii ai caror copii le calca pe urme ii stim cu totii: Piersicii, Dolanestii, Ciobancele, Lazariucele. Exista si cupluri de vedete, precum Almasan - Socaciu, Roman - Pasat, Groza - Boncea sau Pepe - Zavoranu. Mai sunt insa si alte VIP-uri care au rude in show-biz, dar care au cam ascuns acest aspect. Poate le e frica de gura lumii, sau poate pur si simplu se tem de concurenta. Spre exemplu, s-a aflat destul de tarziu ca Horia Brenciu este varul Andreei Berecleanu. Nu se mai stie, ca si cu oul sau gaina, cine-a aparut primul in televiziune. Cert este ca nici unul, nici altul nu s-a grabit sa anunte gradul de rudenie. Si inca ceva: Horica este fratele celebrului tenor Marius Brenciu. Daca "big brother" s-a lansat ca prezentator de concursuri televizate, mezinul familiei Brenciu este cunoscut peste hotare, unde a castigat concursuri si premii importante.

Fetele de la Bambi sunt nepoatele lui Gabriel Dorobantu. Pe vremea cand interpretul lansa celebrul slagar "Hai, vino iar in gara noastra mica", bambinele nici nu se gandeau ca vor ajunge sa cante pe aceleasi scene cu el. In plus, Raluca si Denisa sunt verisoare cu Lala de la TNT. "Intr-adevar, Gabriel Dorobantu este unchiul nostru, iar Laura ne e verisoara. Ne intelegem bine, insa fiecare are stilul lui de a canta. Am abordat genuri diferite, asa ca nu se poate vorbi despre concurenta", ne-au declarat surorile Tanase.

GENE. Banica junior s-a afirmat si el de ani buni, la fel ca si fetele de la A.S.I.A. Ce legatura este intre ei? Ei bine, Sorana a dezvaluit de curand ca ea si Stefan sunt veri buni. Dupa cum se stie, tatal asiaticei e de origine araba, si se numeste Mohamad. In aceste conditii, oare Banica are sange de arab ori Sorana are gene de Banica? Adevarata este ultima varianta.

Cel mai mediatizat dintre manechinii romani, si, de altfel, cel mai bine cotat este Daniel Ciobanu. Ce legatura ar putea fi intre el si Daniela Condurache? Apreciata cantareata de muzica populara este nasa lui. De fapt, ea este cea care a avut incredere in calitatile lui si i-a sugerat sa intre in lumea modei. "Preluat" de Catalin Botezatu, Daniel a ajuns in scurt timp sa se impuna si pe plan international.

Mircea Badiu, managerul Giei si component al trupei Big Brothers, este fratele Ancai de la Class. Dintre cei patru frati, trei s-au apucat de muzica: Anca, Mircea si Alexandru. Si asta deoarece mama lor le canta de cand erau mici. Initial, Mircea nu voia sa se apuce de cantat, desi studiase, inca din copilarie, pianul si chitara.

ALIANTE. Mai nou, Jojo va fi cumnata Monicai Anghel. Caci blondina a pus ochii pe fratele solistei, cu care nu s-a sfiit sa se afiseze. Apropiatii lor spun ca, in scurt timp, Jojo va intra in familia Monicai, care, contrar zvonurilor, e incantata de relatia tinerilor.

Se pare ca Maria Marinescu are rude la cel mai inalt grad. Dar nu e vorba de show-biz, ci de politica. Despre tanara creatoare de moda se spune c-ar fi nici mai mult, nici mai putin, nepoata presedintelui statului. Si asta deoarece mama Mariei, actrita Ioana Pavelescu, s-a casatorit cu Mihai Sion, despre care se zice ca ar fi baiatul lui Ion Iliescu. Cea mai controversata legatura, care nu pare deloc de rudenie, este aceea dintre Daniela Gyorfi si fotbalistul Ionel Danciulescu. Dupa ce s-a zvonit ca solista ar fi fost cuplata cu atacantul dinamovist, mama interpretei a iesit la interval cu o teorie surprinzatoare si cel putin ciudata: cum ca fata ei si fotbalistul ar fi veri! Cica in familia lor ar exista niste neamuri care poarta numele de familie Danciulescu. Asta ne aminteste de gluma cu Petre Roman, despre care se zicea ca e ruda cu camioanele fabricate la Roman.

VERISOARE

"Intr-adevar, Gabriel Dorobantu este unchiul nostru, iar Laura e verisoara noastra. Ne intelegem bine, insa fiecare are stilul lui de a canta" - Raluca si Denisa Tanase - Bambi

FOTO

  • ELEGANTA. Sorana, verisoara lui Banica, nu iese nici pana la coltul strazii daca nu e machiata si imbracata frumos

  • FARA VARSTA. Gabriel Dorobantu, un trubadur modern

  • MOSTENIRE. Stefan Banica are… gene lungi ca si Sorana, membra trupei A.S.I.A.

  • SURORI. Raluca si Denisa, adica Bambi

  • TNT. Lala a terminat cu "Anii de liceu"
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden