x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Scandal in moda

Scandal in moda

11 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Desi este vestita in Dubai, fotomodelul Camelia Tudorache n-a reusit sa treaca preselectia organizata sambata seara de Dana Savuica. Motivul? Cica pustoaica are trasaturi prea dure si, auziti vorba, bustul prea mare! Valentino, patronul unei agentii de fotomodele din Constanta, i-a aruncat manusa omoloagei sale de la Bucuresti.
SIMONA ECOVOIU, CRISTINA OLOGEANU

Poate ca n-am fi aflat niciodata de acest incident, care-i are ca protagonisti pe vedeta postului Acasa si Valentino, daca n-am fi participat neinvitati, duminica seara, la prezentarea de moda I.D. Sarrieri. Ni s-a parut cam ciudat anuntul scris cu creta pe tabla de meniu, plasata in strada. Nu asa se face publicitate. Dar, ma rog, ce mai conteaza? Alta era problema. Cu o seara inainte fusesem invitati la acelasi eveniment, care s-a desfasurat la o aruncatura de bat. Abia dupa ce am intrat, am aflat care e treaba....

ANIMATOR. Valentino Osolos e reclamantul. Si Dana Savuica parata. In Dosarul "Fotomodelul refuzat". Cum cei doi nu se stiu, si-au trimis vorba prin intermediari, ca la telefonul fara fir. Valentino nu este italian, ci roman de-al nostru, care a revenit in Constanta dupa ce, timp de 18 ani, a castigat bani frumosi in strainatate, ca dansator. Pe vremea comunistilor a facut parte din celebra trupa "Total dance", iar in urma cu 17 ani a urcat pe scena Festivalului de la Mamaia, ca dansator al Loredanei Groza. Vremuri apuse. A plecat si regreta pasul facut. Zice ca tot mai bine e in Romania, chiar daca peste hotare a fost acoperit cu aur: "Am lucrat 10 ani in Egipt, doar la hoteluri de cinci stele. Pe langa dans, faceam si animatie, la modul ca stateam la dispozitia clientilor, adica jucam cu ei fotbal si baschet. M-am ocupat si de sedinte de aerobic".

UMILIT. Osolos e un tip ingrijit si are un trup lucrat, atletic. Dar toate astea le-am remarcat abia dupa ce i-am admirat lantul, bratara, dar si ghiulurile, pe care si le rasucea nervos in timpul discutiei. Ne-a povestit prin cate a trecut pana si-a infiintat agentia de fotomodele "Valentino Show Production" din Constanta: "In strainatate lucram doar cu oameni de cuvant. Aici, multi mi-au bagat bete-n roate. Nu vreau sa fac ca alte agentii, care aburesc pana si pe cele mai nasoale fete ca vor ajunge stele. Sunt pretentios si am de gand sa le ofer fotomodelelor mele contracte banoase in strainatate. Deja am reusit sa-i obtin un job bun in Dubai Cameliei Tudorache, o pustoaica de 15 ani, cu dimensiuni corporale de invidiat, 90-60-90. Am fost cu ea si la preselectia organizata cu o zi inainte, de Dana Savuica, dar n-a fost acceptata, pentru ca are bustul prea mare si trasaturi dure. Nici cicatricea de pe obraz nu a avantajat-o. Sunt foarte suparat pe Dana!".

FERMA. In replica, vedeta postului Acasa ne-a declarat: "Habar n-am cine este acest Valentino. O fi vorbit cu sotul meu. La preselectie au participat in jur de 300 de fete, asa ca mi-e imposibil sa mi-o amintesc pe Camelia. Probabil ca avea sanii prea mari, iar eu aveam nevoie, pentru prezentarea costumelor de baie I.D. Sarrieri, ce s-a desfasurat sambata, de fete cu figuri angelice si bust mic. Ce sa fac daca asa au fost croite cupele sutienelor? Ca a lucrat in Dubai nu conteaza pentru mine. Nu angajez pe nimeni de mila sau pe prietenii".

AMBITII. Simtindu-se lezat, Valentino a avut ambitia lui. Si-a organizat duminica propria-i prezentare de moda, pe terasa sa, Cool Zone Fashion Bar Cafee. Tot cu costume de baie I.D. Sarrieri, ca si Dana Savuica. Numai ca, in comparatie cu rivala sa, el a cumparat tinutele, cu 28 de milioane de lei. Fotomodelele lui au defilat sigure pe ele, printre spectatori. Ne-a placut sincronizarea. Dansatorul are ambitii mari, ca nu degeaba a batut lumea in lung si-n lat. Se pricepe la show-biz. Intentioneaza sa deschida si in Capitala un Fashion Bar Cafee, unde sa gazduiasca evenimente mondene, numai ca aici mai exista un local cu un nume asemanator, asa ca din nou va da de necaz. Dar e chitit sa nu se lase...

OPERATIE

Pentru a nu mai exista reclamatii, Camelia a fost programata de catre impresarul ei la o clinica de chirugie estetica, din Bucuresti. Astfel, minora va scapa de cicatricea de pe fata, pe care o are din copilarie. Pentru ca provine dintr-o familie modesta, costul operatiei va fi suportat integral de catre Valentino Osolos: "Nu stiu daca era nevoie ca ea sa treaca prin asta, caci semnul poate fi mascat si cu cosmetice speciale". Doar Savuica (foto) a ramas suparata.

LA CALD

  • GIANINA VREA UN AUTOBUZ. Simpatica prezentatoare a emisiunii "Ora G" a reusit sa-si rupa cateva week-end-uri la mare. Din pacate pentru ea, acolo a ajuns doar cu treaba, asa ca nu a avut timp si de distractie. Dar va compensa la sfarsitul lunii august, cand va pleca intr-un periplu prin Europa. Dupa ce va petrece cateva zile in Ardeal, impreuna cu gasca ei de prieteni, Gianina va vizita cat mai multe tari din Europa. Inca nu stie ce mijloc de locomotie o va plimba prin lume, dar se gandeste ca trenul ar fi cea mai buna solutie. In alta ordine de idei, vedeta tv strange bani ca sa-si cumpere masina. "Mi-ar placea un Smart sau un Jeep, sau chiar un autobuz. Ar fi fain sa am un autobuz, sa fac intreceri pe sosea si sa mai filmez cand plec la drum lung." (Roxana I. Ancuta)

  • SARIT HADAD ARE UN PARTENER ROMAN. Manechinul Daniel Ciobanu se poate lauda cu o realizare in domeniul muzical. De curand a jucat rolul principal in videoclipul uneia dintre cele mai cunoscute cantarete din Israel, Sarit Hadad. Ciobanu a fost pentru cateva ore luptator de comando in Biblioteca Centrala din Bucuresti, unde a salvat-o pe eroina Sarit. Filmarile au durat trei zile, iar regizorul Bogdan Toader l-a secondat pe colegul sau din Israel. Sarit Hadad tocmai si-a lansat cel de-al 12-lea album, fiind foarte apreciata si in Europa. (Dana Ciobanu)

  • IONUT DOLANESCU PESCUIESTE LA MARE. Acum cateva zile, Ionut Dolanescu a vizitat Litoralul romanesc. Initial, s-a dus cu treaba la mare, dar, daca planurile nu au iesit asa cum si-a dorit, a profitat de faptul ca era plecat de acasa si a incercat o distractie cu prietenii: s-a dus la pescuit. Pasionat de aceasta indeletnicire, Ionut a facut tot posibilul sa prinda cat mai multi pesti. Dar, ghinion, acestia nu prea s-au prins in carligul unditei lui. "Pana la urma, am reusit eu sa fentez niste salaI", se lauda artistul. (R.I.A.)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden