x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Se iubeste cu un francez

Se iubeste cu un francez

22 Sep 2004   •   00:00

Frumoasa bruneta din trupa D’la Vegas nu s-a considerat niciodata o femeie sexy. Cu toate acestea, prin naturaletea ei l-a vrajit pe noul sau iubit. L-a cunoscut in urma cu doua luni la aeroportul Otopeni, in timp ce isi astepta cativa prieteni. Desi nu era provocator imbracata - purta un trening lejer si n-avea pic de machiaj pe fata - Silvia l-a dat gata pe francez.

CRISTIANA MITROI

  • Jurnalul National: Multa lume te considera o femeie frumoasa, atragatoare si sexy, faci ceva special pentru a te mentine in forma?

    Silvia: Nu fac nimic special, ba din contra, eu nu m-am incadrat niciodata in topul femeilor sexy din Romania si nici nu m-am straduit sa ajung in aceasta categorie. M-a interesat in primul rand sa ies in evidenta prin ceea ce stiu, ceea ce fac ca muzician, dar sunt placut surprinsa sa vad ca lumea ma considera astfel.

  • De unde crezi ca vine atunci farmecul tau personal?

    Sunt o persoana deschisa, optimista, sunt o buna ascultatoare, prietenii mei au intotdeauna un umar pe care pot plange la nevoie. Am

  • Ce crezi ca-i trebuie unei femei sa fie sexy? E suficient sa fie cat mai naturala.

    Fara bijuterii si tone de farduri

  • Care ti se pare a fi culmea elegantei unei femei?

    O tinuta la patru ace care sa fie simplista, fara multe bijuterii si tone de farduri, culoarea sa fie neagra, simpla, care sa puna in evidenta trupul, o bijuterie minuscula care sa dea o scanteie intregii tinute.

  • Care este cel mai frumos gest pe care il poate face o femeie indragostita?

    Sa-l iubeasca pe cel de langa ea pentru ceea ce este, nu pentru alte interese si pentru faptul ca este un tip vazut bine in societate. Sa-l alinte si sa-i arate dragostea ori de cate ori simte ca el este omul vietii ei.

  • Care a fost pentru tine cea mai frumoasa surpriza in dragoste?

    Cred ca cea mai frumoasa surpriza a fost acum aproape doua luni si jumatate, cand am intalnit un om deosebit, care de la prima vedere m-a fascinat, era imbracat in costum de pilot, ma atrag foarte mult barbatii imbracati in costum. Niciodata nu am facut primul pas, el m-a invitat la Paris, sa bem o cafea.

  • Care sunt punctele tale forte pe care mizezi cand vrei sa atragi un barbat?

    Nu defilez in fata unui barbat, privirea este cea care spune multe despre mine. Sunt o persoana calda si asta o spun multi.

  • DESTIN. Silvia Launeanu si-a intalnit marea iubire in Otopeni - foto
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden