x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Se poarta chilotei cu pene

Se poarta chilotei cu pene

06 Sep 2004   •   00:00

A avut loc si cea de-a doua editie a concursului de frumusete Miss Tourism World, finala nationala. Tot "nordistele" au fost cele mai tari, semn ca in Moldova exista o adevarata pepiniera de frumuseti.

SIMONA ECOVOIU, MIRUNA MIHALCEA

In cadrul Festivalului "Valea Prahovei", care s-a desfasurat in week-end la Sinaia, au avut loc prezentari de moda, dar si faza nationala a concursului Miss Tourism World. S-au perindat pe scena fatuci din toate zonele tarii, 23 la numar.

SCOR STRANS. Unele nu prea aveau ce cauta pe-acolo, dar asta e deja problema organizatorilor. Moldovencele si ardelencele au tinut scorul strans. Juriul, format din sponsori si specialisti, a desemnat-o castigatoare pe Sorana Nita din Bacau, studenta la Universitatea PRO, Facultatea de jurnalism. Ea va pleca in decembrie, in Thailanda ori China - inca nu s-a stabilit tara gazda pentru marea finala. Locul doi a fost ocupat de Flavia Maxim, din Oradea. A fost si o surpriza in concurs. Florin de la Big Brother a fost prezent in sala pentru a-i tine pumnii iubitei sale, Bianca Paula Enea, care a plecat acasa doar cu medalia de bronz. Ziaristii prezenti la eveniment au acordat si ei un premiu tot Flaviei Maxim. Dar, haideti sa va spunem si cateva picanterii.

BETE IN ROATE. Ca sa revenim la "fratiorul" Big Brother, aflati ca in prezent este PR la Clubul The Office Predeal si ca se bucura nespus ca i-a expirat contractul cu Prima TV : "Din cauza contractului cu acest post tv am pierdut o gramada de alte oferte. Fusesem contactat de National TV sa prezint o emisiune, si mi s-au pus bete-n roate. Si cate si mai cate. Acum, in sfarsit, pot face ce vreau".

Florin a cunoscut-o pe Bianca in urma cu cateva luni si doreste sa o transfere in Bucuresti la Stiinte Politice.

Am intrat si in culise, unde am gasit-o pe actrita Daniela Nane, care isi pregatea textul de prezentare. Din pacate, a avut probleme cu pronuntarea cuvantului "anvergura" pe care l-a pocit in fata spectatorilor in toate felurile. S-a scuzat si a dat vina pe emotii. Asta e, unei frumuseti ca ea i se iarta orice. In spatele scenei am intalnit-o si pe Anca Duma, fosta patroana a firmei Dumarex, care s-a ocupat de machiajul participantelor. Unii spun ca ar fi ajuns la munca de jos, insa fiecare se descurca cum poate in viata, deci chiar nu e de condamnat.

Trebuie sa salutam prezenta pe scena a unei trupe de dans, care ne-a dat clasa. E vorba de "Space" din Republica Moldova, a carei coregrafie a fost de nota 10.

BIKINI CU PUF DE STRUT

Am asistat si la prezentari de moda. Daniela Munteanu, patroana Casei de moda "Danielle Collection", a gandit o colectie de lenjerie intima amuzanta. Manechinele de la "Platinum Agency" au defilat pe podium in chilotei pe care erau aplicate pene de strut, aduse taman din Italia. Cum ar reactiona barbatii cand si-ar vedea partenera de viata transformata in "Femeia-Pasare"? Sa speram ca nu-i va muri pasiunea! A! Si sa nu uitam ca palarile revin la moda! Adica sunt un accesoriu aproape indispensabil al tinutei de plaja. Si nu orice fel de palarii, ci din cele cu boruri largi, evident ornate cu pene. Probabil tot de strut…
×
Subiecte în articol: antimonden