x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Shakira, fericită fără soț. Ea consideră că acesta o trăgea în jos

Shakira, fericită fără soț. Ea consideră că acesta o trăgea în jos

de Redacția Jurnalul    |    21 Mar 2024   •   13:15
Shakira, fericită fără soț. Ea consideră că acesta o trăgea în jos
Sursa foto: Hepta

Shakira a vorbit deschis despre provocările și satisfacțiile de a fi mamă singură în timp ce își continuă cariera muzicală de succes. Artista a mărturisit că în timpul căsătoriei sale, se simțea adesea "trasă în jos" și că îi era greu să se concentreze pe muzică.

Cântăreața s-a destăinuit într-un interviu pentru Apple Music: "Acum am chef să lucrez. Simt că îmi vine să scriu cântece. Simt că vreau să fac muzică. Este o nevoie compulsivă a mea pe care nu o simțeam înainte", potrivit Business Insider.

Shakira a mărturisit că în timpul căsătoriei sale, se simțea adesea "trasă în jos" și că îi era greu să se concentreze pe muzică.

"Într-un fel, este oarecum bine să nu ai un soț. Nu știu de ce, mă trăgea în jos", a spus Shakira.

Acum, ea simte cum cariera ei muzicală prosperă, după ce s-a despărțit de fostul ei soț Gerard Piqué, cu care are doi copii.

Când trăia la Barcelona, spune că îi era greu să lucreze la muzică nouă.

Dar de când s-a mutat la Miami cu fiii ei, după despărțirea de Piqué, lucrurile se simt "total diferit", a adăugat ea. Faptul că a avut spațiul necesar pentru a se concentra asupra meseriei sale a fost, de asemenea, terapeutic, chiar dacă trebuie să se ocupe de fiii săi singură.

"A trebuit să strâng bucățile din mine și apoi să le pun la loc, iar muzica a fost liantul pentru a face acest lucru", a spus ea.

Alte celebrități, precum Sofia Vergara și Halle Berry, au împărtășit și ele experiențele lor ca mame singure.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: shakira casatorie