x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Si ei sunt... blonde

Si ei sunt... blonde

14 Oct 2004   •   00:00

"De ce bancurile cu blonde sunt scurte? Ca sa le inteleaga si barbatii" este o poanta care si-a castigat notorietatea. Si in show-biz-ul romanesc exista barbati care sunt… blonde.

DANA ANDRONIE, CATALINA IANCU

Daca ar fi sa facem un top al reprezentantilor sexului masculin carora le-a iesit un porumbel pe gura, Dan Chisu ar ocupa un loc fruntas. Relatia regizorului cu Manuela Harabor n-a mai fost secreta, caci actrita a dat cartile pe fata. A recunoscut ca are un copil cu Dan Chisu. Insa el a negat prin omisiune. Desi toata lumea stia adevarata poveste, tatal copilului s-a tot codit s-o spuna p-aia dreapta. Si s-a codit, si s-a codit, si tot cu bata in balta a nimerit! "Copilul Manuelei Harabor, chiar daca este al meu, nu este al meu." A incercat sa dreaga busuiocul intr-o singura fraza si a iesit o contradictie in termeni.

VIRGIN. Sorin Mitrea, fost cantaret din Ro-Mania si fost asistent al Monicai Anghel la emisiunea "Madam", are o parere foarte buna despre domnia sa. Chiar daca acum este matinal, la National TV, Mitrea are tot aceleasi "calitati" pe care si le promova odinioara intr-un interviu. Feriti-va de magarus! Pardon, de Sorin! "Sunt virgin la bolile venerice si vorbesc corect gramatica limbii romane." Intr-adevar, trebuie sa dai dovada de foarte multa inteligenta ca sa ramai virgin. La bolile venerice. Ce sa mai vorbim despre limba romana!

CAP MARE. Costi Ionita si-a castigat cu mult timp in urma statutul de… blonda. Ati uitat cumva declaratia care l-a facut celebru? Nu-i nimic, o reproducem noi: "Textele manelistilor sunt pline de agramaticalitati". Aceasta exprimare se datoreaza faptului ca Ionita are capul mare. Sau ca a citit metri cubi de carti. N-am zis noi, el a zis-o! "Am citit metri cubi de carti. Uite ce cap mare am! Pot sa cant linistit stand in cap si-n maini." Un alt geniu este Marius Moga. Care compune zi si noapte, indiferent de genul muzical preferat de client. Dar cum nici Mozart nu era perfect, nici micutului Moga nu-i vine. Inspiratia. "Ideea e sa iti dai seama ca esti intr-o perioada de ciclu si sa treci peste ea, sa-ti concentrezi atentia pe alt gen." Si Radu Moraru sufera de sindromul… "ciclic". "S-a intamplat sa-mi schimb locul de munca o data la doi ani. Imi vine periodic. E ca un ciclu." Buna treaba!

ECHILIBRISTICA

"Am citit metri cubi de carti. Uite ce cap mare am! Pot sa cant linistit stand in cap si-n maini" - Costi Ionita, cantaret

PERIODICITATE

"S-a intamplat sa-mi schimb locul de munca o data la doi ani. Imi vine periodic. E ca un ciclu" - Radu Moraru, moderator tv

IMUNITATE

"Sunt virgin la bolile venerice si vorbesc corect gramatica limbii romane" - Sorin Mitrea, prezentator tv
×
Subiecte în articol: antimonden