x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden “Silent Time”, lîngă Vulcanii Noroioşi

“Silent Time”, lîngă Vulcanii Noroioşi

de Anca Stanescu    |    23 Apr 2008   •   00:00
“Silent Time”, lîngă Vulcanii Noroioşi

O Julia Jianu (foto) relaxată, într-un decor  a’ la Salvador Dali, cîntînd un pop amplu. Aşa-i că vă sună a schimbare? Chiar este! Iar prima cărămidă a noii locuinţe (muzicale) a artistei este piesa “Silent Time”, compusă de Robby G şi Adrian Nicolae Enache.

O Julia Jianu (foto) relaxată, într-un decor  a’ la Salvador Dali, cîntînd un pop amplu. Aşa-i că vă sună a schimbare? Chiar este! Iar prima cărămidă a noii locuinţe (muzicale) a artistei este piesa “Silent Time”, compusă de Robby G şi Adrian Nicolae Enache. Videoclipul acesteia, filmat în cadrul peisajului sălbatic de lîngă Vulcanii Noroioşi, a mixat la un loc mai multe talente. Ţinutele, integral concepute din mătase naturală, au fost create de Nora Bălănică. Make-up artistul care a schimbat-o în totalitate pe Julia a fost Mary Tempea. Scenariul videoclipulul s-a bazat pe transmiterea unei stări de relaxare. Grafica, semnată de Bogdan Lazăr, cuprinde elemente din picturile lui Salvador Dali, animate 3D. Acurateţea imaginilor filmate i se datorează lui Florin Botea. Deşi a semnat regia, Bogdan Jianu, soţul Juliei, a găsit timp să joace şi un rol de percuţionist în videoclip.

 

 

 

MATURITATE. Ce spune Julia despre albumul pe care îl pregăteşte pentru a fi lansat în această toamna? “Va conţine doar piese strong. Este primul meu album solo, iar piesele pe care le va include vor fi pop, cu versuri realiste şi linii melodice ample. Mă voi detaşa de stilul dance, care m-a consacrat, pentru că îmi doresc ca publicul să observe că am ajuns la maturitate din punct de vedere profesional. Gata cu piesele extrem de uşoare şi comerciale! Este timpul pentru o schimbare majoră, iar eu sînt mai mult decît pregătită să o fac.” Ei, dacă ea e pregătită de transmis sunete mai bune, şi noi sîntem pregătiţi să le ascultăm...Şi să privim videoclipul piesei Silent Time, primul extras pe single de pe noul album, difuzat din această săptămînă pe posturile de televiziune.

×
Subiecte în articol: antimonden