x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sistem a distrus o Dacie veche

Sistem a distrus o Dacie veche

10 Sep 2004   •   00:00

Lansarea noii Dacia Logan a fost transformata intr-o sarbatoare cu artificii si mult zgomot. Trupa Sistem a facut ferfenite o Dacie 1300, cu ajutorul ciocanelor.

DANA CIOBANU

Baietii de la Sistem nu dau fara mila doar in butoaie, ci si in masini. Miercuri seara, la show-ul de lansare a noului autoturism Dacia Logan, cei cinci Sistem au facut deliciul publicului, in incercarea lor de a distruge o Dacia 1300, veche si ruginita, cu ajutorul ciocanelor si polidiscurilor. Sarbatoarea a continuat cu un miniconcert Sistem, urmarit, printre altii, de Catalin Maruta, fetele din trupa Karma si Cristi Stanciu de la Radio 21. Seara nu a fost lipsita de surprize. Unul dintre membrii trupei Sistem, Robi, s-a taiat la deget in timp ce se straduia sa-si indeplineasca misiunea de distrugere a vechii Dacii.

LOGAN - PORTI DESCHISE

Fiesta inceputa miercuri seara continua, in perioada 9-13 septembrie, cu operatiunea Porti Deschise Dacia Logan. Aceasta inseamna ca, timp de cinci zile, de la 8:00 dimineata la 8:00 seara, cei interesati de noul model pot obtine informatii detaliate despre autoturism si au ocazia de a urca la volanul unui Logan, pentru a-l testa gratuit. Vizitatorii obtin si o cheie speciala de joc, cu care se poate participa la promotia "Ai cheia, demareaza!", in cadrul careia se pot castiga cinci automobile Logan Ambiance, in valoare de 5.860 de euro fiecare, si multe alte premii.

FOTO

  • NOUA GENERATIE. Teste gratuite pentru Dacia Logan

    FERFENITE. Cei cinci baieti de la Sistem au facut muzica pe caroseria unei Dacii 1300
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden sistem