x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Sora Tantei de la PRO TV inghite flacari

Sora Tantei de la PRO TV inghite flacari

22 Iul 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Se zice ca circul e pentru copii. Dar e si pentru adulti! Pustii nu se sperie de leul din arena. Parintii insa parca ar da cu fuga. Micutii se uita fascinati la cel care merge pe sarma si, oricand, l-ar imita. Adultii isi fac trei cruci.
SIMONA ECOVOIU

De existenta Circului "Apollo" si reprezentatiile din Saturn aveam sa aflam citind afisele lipite pe stalpii din statiuni. Mai mult, dintr-o masina, un clovn lanseaza invitatii la show, prin megafon. E clar, stiu ungurii astia sa-si faca reclama! Curiozitatea ne-a impins de la spate desi, sinceri sa fim, nu credeam ca e un subiect bun. Un cort imens troneaza langa parcul de distractii. La poarta se vorbeste in toate limbile vecinilor nostri. Unii o dau pe sarbeste, altii, pe maghiara. Ce bine ca unul rupe doua boabe pe romaneste! Ne tinem dupa el, ca un copil de fusta mamei. Ne ofera locurile pentru invitatii de vaza si asteptam... N-am mai fost la circ de cand aveam vreo 7 ani, asa ca mare lucru nu ne mai amintim. Ochii dau roata prin imprejurimi. Bancutele sunt bine infipte in pamant, asa ca teama de a ne izbi cu fundul de pamant dispare. Copiii mananca floricele si topaie printre randuri. Parintii nu-i scapa din ochi. Si au si motive. In preajma se simte miros de feline. Frica pluteste in aer.

REGELE LEU. Incepe primul numar asa, de incalzire. Nu suntem pe Dinamo si totusi in fata noastra defileaza echipa de caini fotbalisti a "antrenorului" Mirea Cornea. Patrupedele se dau in stamba, intolite in echipamentele lor albastre. Au si corespondent in lumea bipedelor. Unui ciufulit i se spune Hagi, altuia Adi Mutu, si tot asa. Se schimba decorul. In ring apar felinele. Ne desparte de tigri si lei doar o cusca, aparent instabila. Cand am vazut cum sta treaba, ne-am zis ca ar fi mai sanatos s-o rupem la fuga. Nu ne-am ridicat doar de rusinea prichindeilor care pareau superincantati de show. Vedeti, la acelasi numar, reactii diferite. Leul, regele animalelor, n-a tinut la eticheta si si-a golit vezica urinara pe spectatorii din primul rand. Nu-i nimic, cica e cu noroc! A expirat timpul lor, si nu regretam deloc.

FARA FRICA. Acrobatii sunt oameni aparte. Adrenalina nu le da pace. Doar noua ne da, caci nu ne-am plimba cu o bicicleta pe sarma aflata la 15 m inaltime nici picati cu ceara! Cu privirea in tavan, pe Trio-ul Cristea, inima ne bate cu putere in piept. Doamne, daca pica d-acolo, se fac oale si ulcele! Ca sa ne sporeasca emotiile, de parca nu aveam indeajuns, unul dintre ei isi pune un sac in cap si mai trage o tura cu bicicleta. Tot pe sarma. Micii spectatori rad relaxati. Ei, mogaldetele astea nu stiu ce inseamna frica. Ar mangaia oricand un urs si s-ar arunca in cap de la etaj fara sa stea prea mult pe ganduri. La circ e mai bine sa fii copil...

SORA DIN RULOTA

Rahela Cornea, inghititoarea de flacari, este, surpriza!, sora Tantei, chelnerita lui Teo Trandafir, de la PRO TV. Rahela danseaza din buric pe cioburi si linge tortele aprinse de parca ar fi cea mai buna inghetata din lume... Pipaim instinctiv dupa sticla de apa din rucsacel, ca parca ne-au trecut sudorile. Ne gandim sa-i sarim in ajutor, la nevoie. Nu e cazul, pare ca stie foarte bine ce face. Are ani de experienta in spate. Rahela seamana oarecum cu vedeta blonda a PRO TV, e simpatica si la fel de durdulie. Locuieste impreuna cu sotul ei in rulota din curtea circului, unde are si masina de spalat.

LA CALD

  • GINA PISTOL LA CURA DE SLABIRE. Apetisanta vedeta stie foarte bine ca "baba sufera la frumusete". Asa ca daca tine la imagine si vrea sa-si pastreze admiratorii, n-are incotro si trebuie sa se pazeasca de caloriile "nepoftite". Sezonul estival e tocmai bun pentru o cura, pentru ca tarabele dau pe-afara de fructe si legume care mai de care mai colorate, mai apetisante si mai parfumate. Astfel ca Gina "supravietuieste" doar cu kilograme de piersici, prune, mere, struguri, caise etc. Toate ca toate, dar Gina Pistol nu se poate abtine de la amandine. "Or fi piersicile gustoase, da’ cand vine vorba de dulciuri, nu ma pot abtine." (Miruna Mihalcea)

  • CADOU PE PATRU ROTI PENTRU ALINA SORESCU. Solista a implinit zilele trecute 18 ani, dar si-a amanat petrecerea aniversara pana a ajuns la mare. Caci a vrut neaparat sa-si sarbatoreasca frumoasa varsta pe Litoral. Dar nu numai excursia la Neptun a fost trecuta in randul cadourilor. In garajul familiei s-a pastrat un loc pentru masina pe care parintii i-au promis-o. Pana atunci insa, cantareata trebuie sa treaca prin furcile caudine ale scolii de soferi. "Mai intai vreau sa-mi iau carnetul, ca sa-mi pot aduce singura cadoul acasa", ne-a declarat Alina. Pana una-alta, a trebuit sa se multumeasca cu cosmeticale si haine, pe care prietenii si familia i le-au oferit. (Catalina Iancu)

  • LEANA SI COSTEL, CONTRACT DE TREI MILIOANE DE DOLARI LA PRO TV. Zilele trecute, un cotidian central a publicat un fotoreportaj de la impunatoarea vila a lui Mugur Mihaescu din exclusivistul cartier Pipera. Se preciza cu litere de-o schioapa ca valoarea noii proprietati a lui Garcea se ridica la suma de 500.000 de dolari, pentru a nu mai pune la socoteala ca in ograda sa se odihnesc cateva bijuterii pe patru roti. Iata un fapt care demonstreaza ca rasul nu numai ca ingrasa, ci si imbogateste. Ceea ce se stie insa mai putin este faptul ca cei 500.000 de dolari nu reprezinta un capat de tara pentru Mugur Mihaescu, deoarece atat el, cat si Radu Pietreanu au semnat un contract de exclusivitate cu Pro TV, pe durata unui an, in valoare de 3 milioane de dolari. Florin Petrescu pare a se fi identificat cu personajul Axinte, avand in vedere ca el incaseaza doar 750.000 de dolari pe an de la Pro TV. (Horatiu Tudor)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden