x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIDEO - Starul pop Janet Jackson îşi amână turneul mondial pentru a deveni mamă

VIDEO - Starul pop Janet Jackson îşi amână turneul mondial pentru a deveni mamă

06 Apr 2016   •   15:39
VIDEO - Starul pop Janet Jackson îşi amână turneul mondial pentru a deveni mamă

Cântăreaţa americană Janet Jackson a anunţat că îşi amână turneul mondial, pentru că plănuieşte să devină mamă, informează bbc.com.

Anunţul, care afectează 55 de show-uri pe care artista trebuia să le susţină în Statele Unite şi Canada, vine după o lună de la anularea altor concerte din Europa. 

”Împreună cu soţul meu plănuim să avem o familie, aşa că voi amâna concertele din turneu”, a comentat cântăreaţa în vârstă de 49 de ani, pe contul său de Twitter. ”Vă rog, dacă puteţi, încercaţi să înţelegeţi că este important să fac asta acum”, a mai spus Janet Jackson. 

”Trebuie să mă odihnesc, acestea sunt recomandările doctorilor. Voi continua turneul cât mai curând posibil”, a încheiat artista. 

Ea a mulţumit pentru susţinere primită din partea dansatorilor şi muzicienilor care au însoţit-o în turneu, dar şi fanilor pentru dragostea şi loialitatea lor. 

Janet Jackson a revenit în topurile Billboard, anul trecut, cu cel de-al 11-lea album, ”Unbreakable”. Ea este căsătorită cu magnatul modei Wissam Al Mana. Sora lui Michael Jackson a mai avut două căsnicii, cu muzicienii James DeBarge şi Rene Elizondo, fără însă să aibă copii.

Turneul mondial al vedetei a fost afectat de probleme de sănătate. În luna decembrie, artista a amânat 29 de concerte în America, după ce a fost sfătuită să facă operaţie la gât. Mai târziu a negat că ar fi fost diagnosticată cu cancer. 

Cel mai recent concert susţinut de Janet Jackson a fost pe 26 martie, la Dubai World Cup. 

Janet Damita Jo Jackson s-a născut pe 16 mai 1966, în oraşul Gary, statul Indiana din Statele Unite ale Americii, artista fiind cel mai tânăr copil al familiei Jackson.

Artista este singurul membru al familiei Jackson, cu excepţia fratelui ei Michael Jackson, care a avut succes în industria muzicală. Discurile lansate de Janet Jackson s-au vândut peste 160 de milioane de copii pe plan mondial.

Sursa: news.ro

 

×
Subiecte în articol: janet jackson