x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Staruri pe mapamond - 18 mai 2004

Staruri pe mapamond - 18 mai 2004

18 Mai 2004   •   00:00

Jennifer Lopez iese din nou la vanatoare de inele cu diamant. Se pare ca diva nu mai risipeste suspine dupa fostul logodnic. Ba chiar i-a inapoiat acestuia, in sfarsit, inelul de logodna in valoare de aproximativ 20 de milioane de dolari. Era si timpul. Jennifer si-a calculat bine momentul. N-a dat vrabia din mana pe cioara de pe gard. Adica nu i-a dat inapoi inelul lui Ben pana n-a primit altul „mai mare si mai frumos" de la Marc Anthony. Astfel ca acum, un diamant enorm incadrat de altele mai mici troneaza pe degetul lui J.Lo. Speram sa fie si „mai trainic"!

Britney Spears si-a tatuat religia pe ceafa. Printesa muzicii pop a hotarat sa aduca un omagiu reliegiei pe care a imbratisat-o. Asa ca a gasit de cuviinta sa-si tatueze pe gat niste simboluri evreiesti reprezentand devotiunea ei fata de invataturile Kabbalice. Poate ca ar fi fost bine sa-i fi spus cineva bunei enoriase Britney ca scriptura evreiasca interzice tatuajele.

Asupra lui Ashton Kutcher planeaza misterul unei morti dubioase. In 2001, cand Ashton se pregatea de o petrecere, a mers mai intai acasa la prietena lui, de 22 de ani, care trebuia sa-l insoteasca. A gasit usa inchisa si in casa i s-a parut ca cineva a varsat o sticla cu vin pe covor. A crezut ca iubita lui e „ametita" si a gasit de cuviinta sa plece mai departe linistit. Numai ca, a doua zi, fata a fost gasita moarta. Kutcher nu a fost niciodata suspectat pentru crima. Si nici criminalul nu a fost gasit pana astazi. Insa parintii victimei il acuza pe Ashton ca nu a mers imediat la politie, dand astfel timp criminalului sa se ascunda. (Miruna Mihalcea)

×
Subiecte în articol: antimonden