x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stela Enache, despre dragoste și moarte: "Contează foarte mult legătura cu Dumnezeu"

Stela Enache, despre dragoste și moarte: "Contează foarte mult legătura cu Dumnezeu"

de Redacția Jurnalul    |    23 Noi 2023   •   15:15
Stela Enache, despre dragoste și moarte: "Contează foarte mult legătura cu Dumnezeu"
Sursa foto: antena3CNN

Stela Enache, cea care a fermecat publicul ani la rând cu melodiile sale, vorbește despre dragoste și moarte.

Stela Enache: Vreau să mor demn. Nu a rămas nimeni pe Pământ, e sensul vieții

Artista are 73 de ani și spune că nu îi este frică de clipa când va pleca din această lume. 

Stela Enache, cea care a încântat generații întregi cu ai săi ”Ani de liceu”, a făcut mărturisiri uimitoare cu privire la moarte, având în vedere că a ajuns la  vârsta de 73 de ani, o vârstă venerabilă. 

”Nu îmi este teamă de moarte. Vreau să mor într-un mod demn, adică să nu cad pe capul nimănui. Acesta este sensul vieții, nu a rămas nimeni pe Pământ.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că încă sunt pe picioare și foarte activă și, de bine, de rău, pot să fac treabă. Aici contează foarte mult legătura ta cu Dumnezeu, dacă ai încredere în El și te bazezi pe El și îi ceri ajutorul, nu te va lăsa niciodată.

Așa că voia Domnului să se împlinească, cu mine și cu toată lumea. Până la urmă, El dispune. Noi propunem, dar El dispune”, a mărturisit Stela Enache pentru Cancan.

"În alte țări, artiștii din generațiile trecute sunt mult mai bine puși în valoare"

Ea spune că alege cu atenție spectacolele la care participă. 

”Fac o selecție foarte riguroasă. Practic nici nu mai am timp, că sunt ocupată de dimineață până seară, fac o selecție. Sunt și foarte atentă, pentru că sunt un om cu picioarele pe pământ, și știu că orice început are și un sfârșit, dar trebuie să fii atent să nu cazi în derizoriu.

Cu toate că în alte țări, artiștii din generațiile trecute sunt mult mai bine puși în valoare și nu se uită de ei niciodată. Vedeți și la italieni, și la francezi. Asta mi-aș dori și aici să se întâmple”, a mai spus aceasta.

Stela Enache a format un cuplu, atât pe scenă cât și în viața personală, cu Florin Bogardo. Compozitor ți interpret, el s-a stins din viață în urmă cu 15 ani dar soția sa spune că îi păstrează vie amintirea.

”Faptul că nu mai este din punct de vedere fizic, dar faptul că mai am CD-urile, casetele, este tot așa un fel de legătură în continuare, pentru că îi aud și vocea, îl și văd. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am apucat să facem aceste lucruri, dar pentru cei care nu mai au nimic, pentru ei trebuie să fie groaznic”, a mai spus Stela Enache.

×
Subiecte în articol: stela enache moarte florin bogardo dumnezeu