x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

07 Apr 2006   •   00:00

Olanda - Akcent, pentru regina


Tara in care li s-a difuzat prima oara la radio piesa "Kylie" i-a invitat pe baietii de la Akcent la un eveniment special: celebrarea zilei nationale a Olandei. La 29 aprilie, Adi, Marius, Sorin si Mihai vor canta pentru regina Beatrix, de la a carei incoronare se implinesc 26 de ani. Chiar daca au de onorat si alte invitatii venite de peste hotare, cei patru Akcent si-au facut timp pentru un miniturneu in Romania. Acesta incepe astazi si va trece prin cele mai importante orase din tara, in urmatoarele zece zile. (D.C.)

Cezariana - Cristina Soloc, mamica


Inca o prezentatoare a televiziunii nationale a devenit mamica. Este vorba despre Cristina Soloc, gazda emisiunii Moto Magia, de la TVR 2. Alexandru Soloc a fost adus pe lume ieri, prin cezariana, la Spitalul Filantropia, sub supravegherea medicului Lorena Turculet. Micutul a avut la nastere 3,100 kg, facandu-se remarcat in sala de nasteri prin vioiciune si "galagie". Proaspata mamica a declarat ca nu vrea sa stea prea mult acasa si ca spera sa-si revina rapid dupa operatie, pentru a reveni pe micile ecrane si printre motociclisti. (D.C.)

Eurovision - Promovare cipriota


Cinci zile va sta in Romania reprezentanta Ciprului la Eurovision 2006, Annette Artani, pentru a-si promova piesa "Why Angels Cry". In aceasta dimineata, va fi la Tonomatul DP2. Diseara, are parte de o petrecere intr-un club bucurestean. Sambata seara va fi prezenta la "Surprize, surprize", iar duminica trece pe la "Danutz SRL" si "COOLmea distractiei". (D.C.)

Croitorie - Tinute Lagerfeld


Miercuri seara, la Colosseum (Palatul Bragadiru), a avut loc lansarea revistei de moda Burda - editia in limba romana, gazda evenimentului fiind Mihaela Radulescu. Astfel, femeile care nu au bani de haine ultimul racnet, insa au talent la croitorie pot folosi tiparele revistei pentru a-si face singurele tinute de zi sau de seara. Fotomodelele au urcat pe scena imbracate in rochite create special pentru revista Burda de vestitii designeri Karl Lagerfeld si Laura Biagiotti. (Simona Ecovoiu)

×
Subiecte în articol: antimonden