x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stirile zilei

Stirile zilei

25 Iun 2005   •   00:00

Manele latino - Un italian l-a transformat pe Guta in Pepe

Ciro de Luca a facut un compromis pentru noul sau album, intitulat "Amore e gelosia": a dat-o pe manele, desi cu vocea sa ar castiga bani frumosi pe post de tenor. Si cum orice inceput e mai usor in doi, Ciro l-a atras in acest proiect pe Liviu Mititelu’ sau Guta, cum il stie tot poporul, in speranta ca piesa lor,"Poveste de iubire", va deveni hitul verii. Am ascultat melodia si, ca sa o comentam putin, va spunem ca Liviu pare sa-l copieze pe Pepe, devenind peste noapte un fel de latin-lover de cartier. In timp ce interpretul Ciro o tine pe-a lui, in stilu-i caracteristic. O manea ciudata, ar spune si "specialistii" in domeniu. La lansare, Ciro de Luca a fost insotit de nevasta: "Am cunoscut-o in timp ce plateam intretinerea la bloc. Era vecina mea, de la etajul 1". (Simona Ecovoiu)

Printre puscariasi - Vali Craciunescu, la Jilava

Fostul component al Spitalului de Urgenta, Vali Craciunescu, este o persoana careia ii place sa socheze. Tocmai pentru a nu-si stirbi renumele de artist extravagant, instrumentistul a ales o destinatie mai putin obisnuita pentru promovarea albumului sau de debut, "Soc". Este vorba despre Penitenciarul din Jilava, unde acordeonistul va sustine un recital, la inceputul saptamanii viitoare. "Lumii i se poate parea o nebunie, insa eu o consider o chestie grozava. Merg sa cant pentru niste oameni la fel ca noi si sper sa contribui in vreun fel la reintegrarea sociala a acestor persoane", a declarat Craciunescu. (Adrian Vaduva)

Festival online - Mamaia ofera pagini de Net

Anul acesta, Festivalul de la Mamaia se va desfasura intre 22 si 28 august, la Teatrul de Vara. Site-ul www.festivalul-mamaia.ro n-a fost inca actualizat: la info nu exista nici o informatie, regulamentul nu este publicat, fotografiile sunt cele de anul trecut. Interesant este faptul ca organizatorii ofera gazduire gratuita pentru pagini personale ale artistilor care au castigat un trofeu la festivalul Mamaia de-a lungul timpului. "Daca nu stii sa-ti faci o pagina personala, acum o facem noi, gratis! Trimite-ne doar materiale despre tine." Iata ca e bun si Festivalul Mamaia la ceva: le face cantaretilor site-uri pe gratis. Primul care s-a inscris este Rafael, castigator la interpretare la Festivalului Mamaia 2000. Prin www.festivalul-mamaia.ro/rafael/, artistul isi arata calitatile: la capitolul "Rafael - omul" am gasit o scurta prezentare, din care nu lipsesc studiile cantaretului, de la scoala generala si pana la facultatea particulara. Insa la sectiunea "Rafael - artistul" e gol! Nici la "Muzica mea" nu apare nimic. O fi inca in constructie, la fel ca si Festivalul de la Mamaia? (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden