x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Stresul le-a furat pana si VIP-urilor visele

Stresul le-a furat pana si VIP-urilor visele

12 Oct 2004   •   00:00

Se pare ca unele personalitati ale vietii mondene sunt atat de obosite, incat nu mai pot sa viseze.

CRISTIANA MITROI

Anca Badiu, solista trupei Class, ne-a marturisit ca dimineata cand se trezeste nici nu mai stie daca a visat ceva sau nu. "Sunt nopti cand ma duc la culcare, fara sa-mi pun aceasta problema. Sunt atat de ocupata, ma gandesc la cu totul altceva, de vise nici nu mai vorbesc. Nu-mi aduc aminte ce visez si daca visez. Multi prieteni imi povestesc ce au visat, se intreaba, chiar, daca e de rau sau bine, daca li se va intampla ceva a doua zi. Eu am multe cantari cu trupa la ore foarte tarzii in noapte si, de multe ori, ma duc la culcare spre dimineata".

RELAXARE. Dupa o zi grea de munca, Sanda Ladosi viseaza cel mai mult sa mearga la culcare. Si-ar dori sa mai aiba timp si pentru vise. Este prea obosita ca sa mai fie bantuita de cosmaruri sau de ganduri frumoase. Stresul de peste zi o consuma foarte mult si cantareata adoarme ca un bustean de cum pune capul pe perna. "Viata de artist nu este tocmai usoara, sunt mai multe activitati pe care le am intr-o zi. Am destule lucruri la care sa ma gandesc de-a lungul unei zile, de dimineata pana seara. Imi doresc enorm de mult sa ma relaxez noaptea si, din cauza asta, cred ca nu visez. S-a mai si intamplat sa ma trezesc dimineata si sa-mi aduc aminte ca am visat, dar sa nu stiu ce anume am visat."

FARA COSMARURI. Elena Carstea este atat de solicitata ziua, incat noaptea nu mai este vizitata de nici un gand. Cariera de mamica ii "mananca" toata puterea, plus ca mai are si concerte la care trebuie sa se prezinte. Astfel ca visele sunt foarte "scumpe". "Visez, dar foarte rar, sau cel putin nici nu-mi dau seama de cate ori mai visez. Astept noaptea si nu-mi doresc decat sa dorm", ne-a declarat Elena. Se pare ca nici vedetele nu sunt iertate de problemele cotidiene, iar stresul le-a lasat fara vise. Cel putin, au scapat de cosmar! Ce pacat ca unele cantarete ne provoaca noua vise rele!

DORINTA

"Viata de artist nu este tocmai usoara, sunt mai multe activitati pe care le am intr-o zi. Am destule lucruri la care sa ma gandesc de-a lungul unei zile, de dimineata pana seara. Imi doresc enorm de mult sa ma relaxez noaptea si, din cauza asta, cred ca nu visez." - Sanda Ladosi
×
Subiecte în articol: antimonden