x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden SUB LUPA - Tipologii romantice de show-biz

SUB LUPA - Tipologii romantice de show-biz

de Anca Stanescu    |    21 Ian 2007   •   00:00
SUB LUPA  -  Tipologii romantice de show-biz

Craidoni, solitari, vitezomani. Am ajuns la concluzia ca in show-bizul romanesc sunt atatea categorii cate vedete exista... asa ca ne-am "ocupat" de fiecare in parte.

Craidoni, solitari, vitezomani. Am ajuns la concluzia ca in show-bizul romanesc sunt atatea categorii cate vedete exista... asa ca ne-am "ocupat" de fiecare in parte.

Eternul singuratic... de sub dus: cine altul decat Dan Chisu? Deja nu se mai cunoaste numarul iubitelor lui, dar se pot categorisi: necunoscute, "un pic" celebre si... "iubite de top". Ajuns acum la varsta (post) maturitatii, se pare ca Dan inca mai cauta idealul feminin.

Nabadaioasa cumintita. Daniela Gyorfi s-a siliconat ce s-a siliconat pana ce... aproape s-a maritat. Anul trecut a primit inelul de logodna. In aceasta categorie ar mai putea intra si Loredana Groza, care, dupa un trecut mai "zbuciumat", a trecut deja si printr-o criza majora a casniciei, pe care se pare ca a depasit-o.

Politiciana lu’ tata. Daciana a Ponta(t), in sfarsit! Dupa ce a parut, mult timp, ca se axeaza exclusiv pe cariera politica, anul acesta isi doreste un copil, si cine ar fi mai potrivit pentru rolul de tata decat "colegul" Ponta, care stie deja cu ce se mananca meseria de parinte?
Reusita. Monica a gasit reteta imbinarii unei cariere de succes cu linistea sentimentala

Iubitoarea de filozofie. Pe Monica Barladeanu Bobby Paunescu a cucerit-o si prin faptul ca a sustinut conversatii inteligente cu ea la telefon. Ne imaginam deja cum efuziunile intelectuale ale celor doi au inrosit liniile internationale si le-au incarcat binisor facturile...

Multi copii, nici un barbat. Asa pare a suna, pe scurt, "povestea" sentimentala a actritei Anca Sigartau, care a avut de tras mult de pe urma barbatilor din viata ei. Incercarea de a-si crea o viata de familie viabila a purtat-o chiar pana-n America, dar n-a fost cu noroc.

Amatoarea de senzatii tari. Roxana Ciuhulescu adora sporturile extreme. Din pacate, se pare ca barbatii din viata ei pur si simplu nu pot tine pasul cu... picioarele-i superlungi. Asa ca a ramas, din nou, singura...

Rasista. Elena Carstea a spus, de-a lungul vremii, cuvinte nu prea magulitoare despre barbati. Si, culmea! Se pare ca acestea chiar s-au adeverit, pentru ca tot nu a cunoscut barbatul care s-o faca fericita.
Indecis. "Ti-am dat un ineeeel..." canta aprig pe scena Bittman.

Craidonul incaruntit. Desi are trei copii (cu aceeasi femeie, din fericire!), Dan Bittman nu conteneste sa se uite dupa femei. Ce-l impiedica s-o duca la Primarie pe mama copiilor lui? "Timpul", zice el. La un moment dat se zvonea insa ca Liliana Stefan nu ar fi hotarata... Deh, cand il vede cu ochii asa alunecosi...

Vitezomanul. Am venit, am vazut, am luat (de nevasta). Cam asa a procedat Papadopol: la doar trei luni de cand a cunoscut-o pe Monica, a dus-o la Primarie. Doar e secolul vitezei, nu?

Glumetul tomnatic. Brenciu continua sa rada si sa spuna glume, e om de show, dar dupa ce se trage cortina, oare ce face? Se pare ca pleaca, din nou, singur acasa. Nu si-a gasit jumatatea, dar sa speram ca (totusi) o cauta! Se spune ca Dumnezeu nu te ajuta daca nu te ajuti, putintel, si singur....

Cupidonul de profesie. Stie ce le trebuie celorlalti, mai putin lui. Sau asa da impresia... Cand intalneste un (ne)caz in dragoste, Mircica al nostru face ce face si mai reuseste, cateodata, sa repare lucrurile. In ceea ce-l priveste, oare se vor aranja acestea singure?!

Glumetul matinal. Mircea Badea pare a fi barbatul ideal alaturi de care sa-ti incepi ziua: te trezesti, dimineata, cu el, pontos foc, la "Revista presei". Cu aceasta calitate dupa care, conform sondajelor, femeile se dau in vant, cum de nu e "legat pe viata"?

Perdantul gentleman. Degeaba s-a invartit mereu Andrei Duban in cercuri inalte, degeaba a prezentat extragerile Loto, degeaba s-a logodit si a declarat peste tot ca si-a intalnit iubirea vietii lui, ca n-a fost sa fie pana acum! "Lozul castigator" in dragoste nu a aparut deocamdata pentru el....

Dansatoarea grabita. Pare dornica sa traiasca viata si, evident, relatiile sentimentale la maximum. Ii place sa calatoreasca (prin cluburi) si sa cunoasca cat mai mult (genul masculin). Putea sa fie cumnata cu Huidu (a fost combinata o perioada cu fratele lui), dar n-a fost sa fie... A continuat cu relatii scurte si... multa distractie. Oare cand o sa mai incetineasca ritmul?

Reprofilata. Ileana Lazariuc a stat ani buni alaturi de Ion Ion Tiriac si, poate, spera la un final fericit. Asa ceva insa nu s-a intamplat, iar suma impacarilor si despartirilor celor doi e impresionanta. Acum focoasa bruneta s-a orientat catre un om de afaceri si se "specializeaza" in busirea masinilor de fite. Mai si canta, doar in pauzele de condus.

Perfectionistul. Mihai Traistariu are mult succes profesional, dar inca asteapta femeia ideala...

Eternul indragostit: Fuego pare fragil si sensibil, dar stie foarte bine ce vrea, mai ales cand e vorba de "ale inimii"; este impreuna cu iubita sa, Ana, de multi ani. Pentru unii artisti este posibila si o cariera frumoasa, si o relatie stabila.
×
Subiecte în articol: antimonden pare