x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete - 18 mai 2004

Suete - 18 mai 2004

18 Mai 2004   •   00:00

Monica Barladeanu, folosita pe un site matrimonial

Desi se afla la celalalt capat de lume, in America, Monica Barladeanu a aflat cu stupoare ca una dintre fotografiile ei figureaza pe site-ul matrimonial noi.2.ro. In speranta ca va avea mai multa bafta la barbati, o pustoaica de 21 de ani si-a atasat la profilul ei o poza sexy cu vedeta postului B1 TV. Nu stim ce succes a inregistrat cea care se lauda ca-i studenta la marketing si care si-a ales nick name-ul just_for_love_me, in schimb am aflat ce belele va avea, caci Monica nu va lasa lucrurile asa: „Eu nu sunt membra a acestui site si nici n-am de gand sa devin. Pe Internet e la moda sa folosesti pozele vedetelor. Ma deranjeaza ce se intampla, caci cei care nu stiu despre aceasta incurcatura s-ar putea sa creada ca stau la agatat pe Net. Sper ca cei care se ocupa de acest site sa se sesizeze si sa scoata poza mea, altfel e de rau. Am vorbit cu avocatul meu si o sa-i dau in judecata". (Simona Ecovoiu)

O suedeza vrea sa aiba copii cu Gil Dobrica

Se pare ca Gil Dobrica mai este inca un barbat sarmant. De curand, el a mai facut o „victima", in persoana suedezei Ulriha. Aceasta s-a aflat, zilele trecute, la restaurantul Jaristea si a fost sedusa atat de prestatia, cat si de eleganta artistului. Ulriha a intrebat-o pe patroana carciumii daca interpretul este casatorit. A primit un raspuns negativ si s-a dus imediat la Gil Dobrica. Fara sa stea prea mult pe ganduri, i-a spus ca vrea un copil cu el. Dar cu conditia sa fie inseminata. Cantaretul a ramas perplex, iar cand si-a revenit a refuzat-o politicos. (Horatiu Tudor)

Traistariu, confundat cu traficant de droguri

Dupa esecul Sandei Ladosi la Eurovision, iata ca un alt solist roman drege busuiocul. E vorba de fostul solist al trupei Valahia, Mihai Traistariu, care a reprezentat tara noastra la Festivalul International de Muzica DISCOVERY 2004, de la Varna. Traistariu nu s-a intors cu mana goala, ci cu Premiul Televiziunii Bulgare, ce consta in realizarea unui videoclip gratis. Mentionam ca acesta s-a inscris in concurs cu numele de scena Michael Ro., la insistentele managerului sau. La revenirea in tara, vamesii au gasit in valiza interpretului proteine pentru culturism si au crezut, initial, ca au de-a face cu un traficant de droguri. (Simona Ecovoiu)

Maria Dragomiroiu i-a cumparat viitorului ginere o masina

Dupa cum se stie, Maria Dragomiroiu si sotul ei, Bebe Mihu, se pregatesc pentru nunta fiicei lor, Ileana, care se va marita cu expertul bancar Claudiu Manolescu. Apreciata solista de muzica populara este constienta ca barbatii de valoare sunt pe cale de disparitie si de aceea vrea ca viitorul ginere sa ramana definitiv in ograda familiei. Astfel ca si-a trimis sotul taman in Germania cu un scop precis: la intoarcere sa vina cu o limuzina pentru Claudiu. Barbat ascultator, acesta a cumparat un Volkswagen Passat, cu suma de 20.000 de euro. Cine n-ar vrea o asemenea soacra? (Horatiu Tudor)

Minodora era sa-si ia zborul

De curand, Minodora a terminat filmarile la videoclipul piesei „Amintiri, dulci amarui". Cu un gust mai mult amarui decat dulce a ramas si cantareata dupa ce a trecut prin cateva peripetii de neuitat. „Am filmat noaptea, pe acoperisul unui bloc din Piata Natiunile Unite. La un moment dat, m-au urcat pe un podium foarte inalt, pe care-l postasera destul de aproape de balustrada. Pentru a prinde mai bine in cadru panorama orasului. Dar batea vantul, foarte tare, si, cum gesticulam de zor, era sa ma zboare dincolo de balustrada. Mi-a fost tare frica." (Roxana I. Ancuta)

Picant

Jojo a fost in Afganistan, unde a realizat un documentar despre droguri. Cum meniul localnicilor nu a imbiat-o, ea a ales de pe masa doar un fir de ceapa verde. Pe urma n-a mai vorbit de teama sa nu-i miroasa gura. (S.E.)

Mitica Dragomir se dovedeste a fi un bunic exemplar. El i-a angajat nepotelului sau, Bogdan-Calin, o dadaca. Astfel, Bogdan si sotia lui, parintii bebelusului, pot dormi seara linistiti. (S.E.)

Fiica Loredanei Groza va aparea intr-o reclama. La doar 5 ani, micuta castiga primii ei banuti. Loredana se gandeste deja sa-i deschida un cont bancar. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden