x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

16 Iul 2005   •   00:00

16 iulie 2005

Murat din "Numai iubirea" ajuta sinistratii


Asociatia investitorilor turci din Romania a organizat, joi seara, la sediul Fabricii Farm’s Jeans, un eveniment caritabil, urmand ca banii stransi sa fie donati sinistratilor.
Printre invitati, l-am remarcat si pe actorul turc Cihan Unal, adica Murat din "Numai iubirea". Cihan este si un prosper om de afaceri, asa ca si el s-a numarat printre cei care au dat sume substantiale celor ramasi fara case in urma inundatiilor. (Simona Ecovoiu) Fintescu isi ia masina de 15.000 de euro
De cand a devenit patron, contul din banca al lui Dan Fintescu a crescut simtitor.
O dovada in plus ca "Scoala Noastra", afacerea pe care meteorogul de la Prima TV a deschis-o alaturi de prietenul sau Cici de la Sistem, are foarte multi elevi, este si intentia lui Fintescu de a-si schimba masina. Posesor al unui Peugeot 206, "omul cu vremea" vrea sa-si achizitioneze un automobil mai puternic, un Citroen C4 Coupe, cu 15.000 de euro. Acesti bani ii va scoate din buzunar caci nu este de acord cu achizitionarea in rate. (Adrian Vaduva)

Yila (Voua) debuteaza ca solist


Actorul de culoare Victor Yila, din Voua (National TV), a anuntat ca se va lansa si in muzica. El a mai cochetat cu partiturile, dar la misto, cu ceva parodii: "Voi aborda un stil inspirat din tara mea, Congo, si anume house tropical. Albumul urmeaza a fi lansat in toamna, iar melodia de rezistenta este «Un baiat de ciocolata»". De curand, a devenit si prezentator la TVRM, unde modereaza emisiunea "Aroma diminetii". (Simona Ecovoiu)

Andreea Banica, primul album solo


Andreea Banica (Blondy) isi lanseaza primul album solo, intitulat "Dansez, dansez". Asadar, fanii ei sunt asteptati maine, in Parcul Herastrau (intrarea din apropierea TVR), de la ora 15:00. Vor mai sustine recitaluri trupele Laguna si Akcent. Toti sunt curiosi sa vada daca, printre spectatori, se va afla si fosta ei colega de scena, Cristina Rus. In ceea ce o priveste pe vedeta postului Prima TV, Cristina spera sa-i calce pe urme. (Simona Ecovoiu)

PICANT
  • Surorile Marin, Andreea si Cristina, au fost colege de filmare. Ele au fost personajele principale ale unei reclame la vopsea de par. (A.V.)

  • Dana Nalbaru, ramasa singurica dupa despartirea de Calin Goia, a filmat, in ploaie, videoclipul "Intra in joc", regizat de Dragos Buliga.

  • Mihai, zis si Negrutu, de la 3rei Sud- Est, are ambitii mari. El si-a propus sa-si ajute sora mai mica sa ajunga solista. (A.V.)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden