x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

08 Iul 2005   •   00:00
Suete

Loredana Groza Boncea si-a pupat sotul pe scena

La editia numarul 61 a decernarii premiilor revistei VIP, Cristian Brancu si-a ales-o pe Loredana Groza ca prezentatoare. De altfel, publicatia mondena i-a acordat lui Andrei Boncea premiul Arte pentru filmul Modigliani. Daca la ordinea zilei au fost pupaturile, Loredana nu a mai avut rabdare sa ajunga acasa sa isi felicite sotul: si-a sarutat cu pasiune sotul pe scena, spre uimirea VIP-urilor. Printre premianti s-a numarat si un "cuplu" aparte: Tudor Chirila si Alexandru Arsinel, cei doi primind Premiul Special pentru duetul "Monalisa" din spectacolul Vama Veche de la Sala Palatului. "Ma bucur ca am fost invitat la acest spectacol pe post de Pavarotti", a tinut Arsinel sa specifice. Pe langa decernarea traditionalelor premii, miercuri seara la Hotel Intercontinental, Cristian Brancu si-a lansat si cea de-a treia carte, "12 personaje in cautarea unui destin". Dintre cele 12 personaje de carte, de la eveniment au lipsit presedintele Traian Basescu si Florin Piersic. (Cristina Ologeanu)

Mihai Morar vrea "Dimineata de cacao"

Miercuri seara, terasa Clubului Bamboo a fost gazda unei prezentari de moda, vedeta evenimentului fiind nimeni alta decat Nicoleta Luciu. Fosta colega a lui Teo a urcat pe podium si in costum de baie, spre deliciul barbatilor. "Domnilor, va rog sa nu fluierati si sa nu puneti intrebari legate de Dinu Maxer", le-a spus Mihai Morar privitorilor. De altfel, DJ-ul de la Radio 21 s-a tinut numai de poante, de o calitate indoielnica. "Daca Daniel Buzdugan ar fi aici, sunt convins ca am schimba «Dimineata de menta» in «Dimineata de cacao»", a anuntat Morar in momentul in care pe scena si-a facut aparitia un manechin cu piele ciocolatie. (Adrian Vaduva)

Caravana frumusetii 2005

Pentru al treilea an consecutiv, "Caravana frumusetii 2005", organizata de ANAM Romania si Fashion TV Paris, cauta fete (intre 16 si 25 de ani) dornice sa paseasca in lumea modellingului si a televiziunii. Norocoasele vor beneficia de un stagiu gratuit de pregatire pe litoral si vor putea participa la concursuri sau evenimente de moda de la Paris, Milano, Roma si Monte Carlo. Astazi, Caravana va ajunge la Targu-Jiu si la Baia Mare. Printre descoperirile Caravanei se numara si top-modelul Valentina Pelinel.

PICANT

Ileana Ciuculete si-a cumparat un costum popular special pentru lansarea grilei de vara a postului Favorit TV, din aceasta seara.

Liviu de L.A. vrea sa devina actor. Spre deosebire de colegul lui, Lucian Viziru, care joaca in telenovele, manelistul prefera serialele artistice.

Se pare ca Pavel Stratan a ajuns sa castige pana la 3.000 de euro la o cantare organizata de oameni de afaceri la iarba verde. Trai, nu gluma!

×
Subiecte în articol: antimonden