x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

30 Iun 2005   •   00:00

Impresarul Directiei 5, jefuit in parcare / Annamari Dancs a colaborat cu stilistul lui Van Damme / Anca Badiu a slabit 7 kg in 3 saptamani

Impresarul Directiei 5, jefuit in parcare

Cunoscutul impresar al trupei Directia 5, Dan Maciuca, era cat pe ce sa faca infarct cand a constatat, in parcare, ca i-au disparut din masina computerul de bord, in valoare de 1.000 de euro, dar si actele firmei. E clar ca hotii au actionat calculat, stiind ca e plecat din Bucuresti, la un concert ce a avut loc duminica, la Oradea. Degeaba a facut reclamatie la Politie, caci nu a fost chip sa-si recupereze lucrurile. Politistii le sfatuiesc pe vedete sa nu mai lase obiecte de valoare in autoturismul propriu, caci sunt primele vizate de pungasi. (Simona Ecovoiu)

Annamari Dancs a colaborat cu stilistul lui Van Damme

Va mai aduceti aminte de "delicioasa" Annamari Dancs, vedeta din Ungaria care se pregatea sa-i cucereasca si pe romani? Ei bine, de curand, tanara interpreta si-a lansat primul ei album in limba romana, "Delicios". Primul extras pe single este "Seara mea", care beneficiaza si de un videoclip, regia si scenariul apartinandu-i lui Bogdan Toader. Pentru a fi sigura ca va patrunde cu dreptul pe piata muzicala autohtona, Annamari a apelat la serviciile lui Alex Radulescu, make-up artist assistant al lui Jean Claude Van Damme la cel mai recent film al starului hollywoodian. De altfel, totul in acest videoclip a fost supradimensionat: de la baloanele de marimea unui zeppelin pana la cutiile de cadouri de marimea unei case, dar si bijuterii in valoare de 100 de milioane de lei. (Adrian Vaduva)

Anca Badiu a slabit 7 kg in 3 saptamani

In ultima perioada, Anca, roscata din Class, a avut ceva probleme cu surplusul de kilograme. Cu toate ca mergea saptamanal la o sala de forta, cantareata s-a trezit ca unele haine nu o mai incap. "Intr-o zi am privit in oglinda si nu mi-a placut deloc ce-am vazut. In ciuda faptului ca mergeam regulat la fitness, silueta mea a luat proportii. Acest lucru m-a determinat sa-mi angajez un antrenor personal, care sa-mi spuna ce am de facut. Dupa aproximativ trei saptamani, timp in care am urmat cu sfintenie tot ce mi s-a spus, am reusit sa dau jos 7 kg", a declarat mandra Anca. (Adrian Vaduva)

PICANT

Pepe se pregateste s-o intreaca pe iubita sa, Oana. El ia lectii de actorie de la Adriana Trandafir, doar-doar o prinde un rol intr-o telenovela. (A.V.)

Alina Sorescu a trecut cu brio primul hop de la Bac. Cantareata a luat 10 la proba orala de Limba si literatura romana. (A.V.)

Dana Coteanu, alias Marijuana, si-a schimbat domiciliul. Interpreta s-a mutat la Ploiesti, intrucat sotul sau, un om de afaceri, locuieste in acest oras. (A.V.)
×
Subiecte în articol: antimonden