x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

28 Iun 2005   •   00:00

K1, pe scena cu Emir Kusturica la Torino

Trupa K1 va pleca in Italia, la Torino, nu pentru o vacanta, ci pentru a participa la un festival international care va dura trei zile. Cei trei solisti, Radu, Mircea si Danny, sunt fericiti ca vor canta pe aceeasi scena cu celebrul Emir Kusturica. Tara noastra va mai fi reprezentata de Narcisa Suciu, trupele Gasca de acasa si Ro-mania: "Este o onoare pentru noi sa fim pe aceeasi scena cu Emir Kusturica. Dupa parerea noastra, el este, in tara sa, un Phoenix romanesc. Speram sa fie incantat de prestatia cantaretilor nostri", a spus Radu Fornea. (Simona Ecovoiu)

Cel mai mare ONG ofera burse pentru muzicieni si pictori

La sfarsitul saptamanii trecute, in Sala "Mihail Jora" a Societatii Romane de Radiodifuziune, Clubul Rotary Bucuresti a organizat un concert si o expozitie de pictura, prilejuite de sarbatorirea centenarului Rotary International. Spectacolul a fost sustinut de Orchestra de Camera Radio, sub bagheta maestrului Vlad Conta, de Corul Academic Radio, dirijat de Dan Mihai Goia, si de solistii Simina Ioana Croitoru, Cristina Radu si Silvan Negrutiu. Fondurile colectate cu aceasta ocazie sunt destinate instituirii Bursei Rotary Club Bucuresti pentru tinerii talentati din muzica si pictura. Cu cei peste 1,2 milioane de membri, organizati in peste 30.000 de cluburi, Rotary International este cel mai mare ONG din lume, avand reprezentant permanent la ONU. (Adrian Vaduva)

Nicolae Voiculet, cu naiul la Washington DC

Zilele trecute, sediul Ambasadei Romaniei in Washington DC a devenit neincapator pentru muzica lui Nicolae Voiculet. Naistul i-a impresionat pe politicieni, diplomati, ambasadori, printre acestia numarandu-se si Jack Dyer Crouch II - consilier pentru Securitatea Nationala al presedintelui SUA si fost ambasador al SUA in Romania, Sheilah Kast Rosapeppe - sotia fostului ambasador al Statelor Unite in Romania, James Rosapeppe etc. Naiul lui Voiculet i-a vrajit pur si simplu pe americani. Atmosfera a fost cu atat mai placuta cu cat la sediul ambasadei s-a lansat o expozitie de icoane ortodoxe realizate de artista Ioana Deac. (Catalina Iancu)

PICANT

Tavi Colen (Talisman) este un bucatar priceput. Iar daca are cateva kilograme in plus, e clar ca gateste destul de des, dar si... gustos. (S.E.)

Se pare ca Delia de la #ora este din nou cu Marian Ionescu. Ei au fost zariti la un eveniment monden, discutand aprins. (S.R.)

Dan Helciug l-a invitat la "Traiasca Berea!" (National TV) pe bunicul sau, fost locotenent in armata maresalului Ion Antonescu. (S.E.)
×
Subiecte în articol: antimonden