x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Suete

Suete

13 Apr 2005   •   00:00


  • 14 aprilie 2005
  • Andreea Balan e tot dezacordata!

    Studenta Andreea Balan (foto) citeste! In urma articolului pe care l-am publicat luna trecuta, "Balana are limba varza", in care spuneam ca site-ul www.andreeab.ro e plin de greseli de ortografie, interpreta a luat pagina de web la puricat si si-a corectat "agramaticalitatile". Dar numai pe cele semnalate de noi in Jurnalul National! Problema este ca n-am avut atat spatiu pentru a insira toate bazaconiile aparute in pagina amintita. Cacofoniile, virgulele puse anapoda, greselile de exprimare au ramas. "Eram mai mica ca ea", "Ne-am certat pe tema «cine e noul impresar: Iustin sau Balan»", "Prestatia Loredanei cu dansatorii sai si cele 3 backing-vocals este demna de laudat". Parerea noastra este ca Andreea Balan, studenta in anul al II-lea la Facultatea de Jurnalism-Filozofie, Universitatea Spiru Haret, a trecut ca gasca prin apa la scoala. Dar colegii de la Catavencu au fost si mai transanti: "«Sunt proasta» se scrie cu semnul exclamarii!". (Catalina Iancu)

    Armand Assante il vrea pe Tociu intr-un film

    Romica Tociu a primit o oferta de zile mari, din partea celebrului actor Armand Assante. Desi nici un regizor roman nu i-a acordat credit comicului pentru un lungmetraj, iata ca Assante sparge gheata, intentionand sa-l distribuie pe Tociu intr-o productie americana. La aflarea vestii, Romica s-a gandit ca ar fi cazul sa ia meditatii la engleza, pentru a nu-l dezamagi pe Armand, care, dupa toate probabilitatile, ii va fi si partener de film. El si-a cumparat deja un caiet studentesc si spera sa gaseasca profesorul care sa-l invete, intr-un timp-record, limba lui Shakespeare. (Simona Ecovoiu)

    Vama Veche este confundata cu "melcii" basarabeni

    Castigatoarea concursului initiat de A & A Records "Tu poti fi vedeta", trupa The Snails (Melcii) din Chisinau, este confundata cu Vama Veche. Basarabenii s-au intors in locurile natale pentru un concert in capitala Republicii Moldova. In culise, cei patru "melci" au dat nas in nas cu un baiat si doua fete, care le-au fredonat "Am sosit la Vama Veche, ca sa-mi gasesc pereche" si le-au cerut un autograf. Admiratorii s-au dezumflat cand au vazut ca autograful e semnat The Snails, ei asteptandu-se la "Vama Veche". Desi basarabenii le-au explicat ca e o confuzie, fanii trupei Vama Veche au rupt autograful. (Dana Ciobanu)

    Managerul trupei Avatar, suspectat de contrabanda in Germania

    Trupa de rock Avatar a ramas cu un gust amar dupa turneul european sustinut luna trecuta in Austria si Germania. Managerului formatiei, Mihai "Coro" Caraveteanu, i s-a refuzat trecerea prin Slovacia, iar mai tarziu, in Bavaria, i s-au confiscat mai multe CD-uri promotionale, pregatite pentru presa germana. Materialele audio reprezentau demo-uri cu Avatar, Kratos, L.O.S.T. si Negura Bunget. O brigada mobila a oprit masina lui Caraveteanu si, dupa un control, l-a amendat pe acesta cu 300 de euro. Motivul: suspectare de contrabanda. (Adrian Vaduva)

    Rona Hartner vine in Romania sa vada teatru

    Actrita Rona Hartner si-a adus cativa prieteni francezi la Bucuresti, pentru a-i familiariza cu teatrul romanesc. Astfel ca, in ziua in care rromii se sarbatoreau in Piata Universitatii, ea si-a dat intalnire cu "Lucretia Borgia" chiar la Teatrul National I.L. Caragiale. Rona Hartner a intrat pe fuga in sala, impreuna cu amicii ei francezi, si asta pentru ca era cat pe ce sa intarzie. (Roxana I. Ancuta)

    PICANT

    Adriana Maris crede ca oamenii te catalogheaza dupa felul in care esti imbracat si dupa pantofii si bijuteriile pe care le porti. (D.C.)

    Dana Mladin spune pe nume unui adevar dureros: "Dupa o varsta, iti place, nu-ti place, cremele trebuie sa devina un aliat de nadejde".

    Claudiu Bleont obisnuieste sa-i gateasca sotiei sale, Andra, diverse "surprize" culinare. Cand nu se mai descurca singur, cere ajutorul soacrei. (D.C.)
    ×
    Subiecte în articol: antimonden vama veche