x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Supervedete la Opera

Supervedete la Opera

27 Oct 2004   •   00:00

De mult n-a mai vazut Opera Nationala atatia elevi la un loc! Exista o explicatie: liceenii s-au ingramadit luni seara pentru "Superlativele tineretii".

DANA ANDRONIE, CATALINA IANCU

GALA. Geoana, alaturi de echipa nationala de gimnastica feminina si antrenorii ei
Nu doar tinerii au semnat condica la marele eveniment, ci si vedetele cu care se mandreste show-biz-ul romanesc: Andreea Marin, Iris, Nico, Nicola, Narcisa Suciu, Carmen Stanescu, Oana Sarbu etc.

Organizatorii au trimis prea multe invitatii si s-au trezit ca nu mai fac fata asaltului. Oana Sarbu a ramas sa pazeasca usa de la intrare, pana cand a fost escortata de un reprezentant al revistei VIP. Andreea Marin si-a pregatit cu grija intrarea, cerand, prin telefon, sa i se asigure un loc de parcare. A sosit la apel cu sora sa si iubitul acesteia. Familia Marin a ajuns pe ultima suta de metri si a avut de impartit o loja cu familia Zaharescu. Narcisa Suciu a fost "vecina" cu prietena lui Cornel de la Stigma. Junioarele, Daria si Maya, au dansat pana ce le-au pus nervii pe bigudiuri celebrelor mame.

LA SUPERLATIV! La indemnul Nicolei, "Manutele sus!", Mircea Geoana si sora Marin tineau ritmul, dand din cap. Ministrul de Externe s-a dezlipit de langa ministrul Educatiei, Alexandru Athanasiu, doar atunci cand a sosit echipa de gimnastica. Cu hartiuta in mana, Geoana si-a rostit lectia precum un elev scos la tabla. Desi nu mai sunt chiar tineri, Cristi Minculescu &Co. vor fi mereu la superlativ! Iris a venit pentru a canta doar doua piese. La plecare, Andreea Marin nu mai putea sa iasa din parcare din cauza masinii lui Mircea Geoana. Ori Jeep-ul era prea mare, ori vedeta are nevoie de sofer.

REUSITA

"Numai prin sport, Romania a ajuns sa-i bata, in acelasi timp, si pe rusi, si pe americani. Fetele noastre de aur au facut, pentru tara noastra, cat zece guverne la un loc. Le multumim pentru aceasta performanta" - Mircea Geoana

PREMII

Premiul pentru Muzica l-au impartit doi frati din Ramnicu Valcea: Geani (7 ani) si Daniel Busnea (15 ani). Ludovic Spiess a fost cel care le-a inmanat diploma. Pana sa ajunga pe scena, directorul Operei s-a intretinut cu Iuliana Marciuc, careia nu-i mai dadea drumul la mana. La sectiunea Arte, Iana Frezia Oprisa (6 ani) din Satu Mare si-a adjudecat premiul. Claudia Imre si Marius Damian au fost alesi cei mai buni tineri actori. Maria Cioncan a obtinut "Destine model", datorita medaliei de bronz de la Athena. Andreea Marin a urcat si ea pe scena Operei, pentru a-i acorda lui Horia Colibaseanu premiul special in alpinism. Iar echipa nationala de gimnastica feminina a inhatat Superlativele tineretii la sectiunea Sport. Mircea Geoana le-a inmanat diplomele si le-a multumit in numele tuturor romanilor.

×
Subiecte în articol: antimonden