x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden T-Rio vrea o piesa cu O-zone

T-Rio vrea o piesa cu O-zone

15 Sep 2004   •   00:00

Surorile triplete au reusit sa se faca remarcate si in Romania, datorita piesei "Choopeta". In curand, publicul nostru va avea ocazia sa le vada pe frumoasele cantarete in carne si oase, pentru ca vor concerta in Bucuresti.

ROXANA I. ANCUTA

  • Jurnalul National: Intentionati sa concertati in Romania?

    T-Rio: Speram sa ajungem cat de curand in tara dumneavoastra. Abia asteptam. Suntem atat de fericite sa auzim ca piesa noastra "Choopeta" este bine primita la radiourile din Romania si ca, de asemenea, albumul se vinde destul de bine aici.

  • Ce stiti despre Romania?

    Stim ca Bucuresti este capitala Romaniei, ca steagul national are culorile albastru, galben si rosu… Romania este o tara deosebita, mai ales datorita faptului ca este ca o oaza de latinitate intr-un ocean slav. De asemenea, mai stim ca Choopeta este difuzata la Radio 21!!!

  • Cunoasteti vreun artist roman?

    Ii stim pe cei de la O-Zone! Au mare succes in toata lumea. I-am cunoscut in Belgia si credem ca sunt niste baieti draguti. Ne-ar placea la nebunie sa cantam impreuna cu ei.

  • Mai aveti si alt talent in afara de acela de a canta?

    Da. Ne place sa scriem, sa compunem cantece. De exemplu, pe albumul nostru am compus melodia piesei "Choro De Mel" si am scris versurile pentru alte opt cantece. In afara de asta, stim sa dansam foarte bine. De la varsta de trei ani.

  • Cum va intelegeti intre voi?

    Avem o relatie foarte frumoasa, pentru ca, intai de toate, suntem prietene adevarate. Noi am ales sa lucram toate trei, ceea ce este chiar foarte bine, pentru ca pe fiecare dintre noi ne caracterizeaza ambitia in ceea ce priveste profesia.

  • Cum reusesc cei din jur sa va deosebeasca?

    Este imposibil! Ha ha ha!!! Numai membrii familiei si prietenii foarte apropiati stiu cum sa ne deosebeasca.

  • Ati profitat vreodata de asemanarea dintre voi pentru a va atinge anumite scopuri?

    Nu! Niciodata! Fiecare este unica in felul ei. Si, mai mult decat atat, respectam viata pe care o are fiecare dintre noi trei.

  • Cum ati ajuns sa urmati calea muzicii?

    Muzica face parte din viata noastra, inca de cand eram mici. Parintii nostri au fost artisti, nu muzicieni profesionisti, dar foarte pasionati de cantec. Ne-au impartasit si noua acest dar. De la varsta de trei ani am luat lectii de dans, am studiat teatrul si, un pic mai tarziu, muzica. Am inceput prin a ne scrie propriile versuri si a ne compune melodiile. Intrarea in show-biz a venit de la sine.

  • Aveti un idol?

    De obicei, ascultam tot timpul Alicia Keys! Dar idolii nostri adevarati sunt cantaretii brazilieni Ivete Sangalo, Fat Family si Djavan! Cand eram mai mici ne placea mult Michael Jackson. Chiar este adevaratul rege al muzicii pop!
    "We love you Romania !!! See You Soon !!!"

    BIOGRAFIE

    Thaïsa, Thaïna si Thayana au 19 ani si sunt surorile triplete care au cucerit nu numai Brazilia, tara de origine, ci au reusit sa se faca indragite si in alte colturi ale lumii. In copilarie au studiat baletul, cativa ani mai tarziu au descoperit jazz-ul modern si dansul contemporan.

    Acum aproximativ un an, si-au stabilit rezidenta artistica in Paris, fixandu-si un obiectiv precis: sa triumfe si in aceasta tara, combinand senzualitatea si frenezia culturii braziliene cu influentele muzicii contemporane franceze.

    Primul lor single, "Choopeta", reflecta aceasta provocare. Este un vechi cantec brazilian, apartinand genului folk si prima oara a fost cantat in 1939 de legendara Camen Miranda. Single-ul se afla pe primul lor album. "Choopeta" aduce versiuni proaspete ale frumoaselor cantece braziliene vechi si cantece noi pe care T-Rio le-a scris dupa personalitatea si spiritul plin de vitalitate.

    Impresionate de evolutia gimnastelor noastre in cadrul Olimpiadei de la Atena, tripletele au hotarat ca atunci cand vor veni in Romania, sa organizeze un concert special pentru sportivele romance.
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden