x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tânăra care i-a furat inima lui Johnny Depp

Tânăra care i-a furat inima lui Johnny Depp

27 Apr 2019   •   17:00
Tânăra care i-a furat inima lui Johnny Depp

Departe de vremea când Johnny Depp jura revistei Rolling Stone că va rămâne singur pentru a nu mai trece prin suferinţa pricinuită de căsătoria cu Amber Heard, care continuă să-l acuze de abuzuri fizice, actorul pare să fi întors pagina, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia

Deşi în ultimul timp el a fost văzut însoţit de o tânără ce pare să fie noua lui iubită, abia recent s-a aflat identitatea misterioasei fete.

Este vorba de Polina Glen, o tânără dansatoare şi coregrafă originară din Sankt Petersburg, Rusia. Tânăra lucrează la prestigioasa academie Kreativmndz dance din Los Angeles, oraş în care locuieşte Johnny Depp.

Potrivit ziarului The Daily Mail, Glen ar putea deveni noua "doamnăa Depp" în următoarele luni. "Polina a spus că se vor căsători şi că el vrea să meargă în Rusia pentru a-i cunoaşte părinţii", a declarat o sursă ziarului britanic.

Se pare că Johnny Depp a cunoscut-o pe Polina, după divorţul său la sfârşitul anului 2018, când actorul se afla în turneu cu trupa sa, The Hollywood Vampires. Cei doi au fost văzuţi în ipostaze tandre după concertul susţinut în Serbia.

Potrivit unei surse apropiate ziarului britanic, cea care i-ar putea deveni soţie peste câteva luni a asigurat că nu ştia că Johnny Depp este actor înainte de a-l întâlni.

"Fetele din Rusia nu-l ştiu ca actor. Habar nu au cine sunt actorii, iar aceştia sunt cu totul altfel când îi cunoşti în persoană", a precizat sursa.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Johnny Depp