x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Tata imi face dusuri energetice"

"Tata imi face dusuri energetice"

15 Oct 2004   •   00:00

Catrinel Sandu s-a despartit in vara de iubitul ei, Lucian Viziru. I l-a "suflat" Nicoleta, solista trupei Hi-Q, care, culmea!, era fosta ei prietena. Catrinel sustine ca "Viziru" este un capitol incheiat si ca de acum isi va trai viata dupa bunul plac.

SIMONA ECOVOIU

  • Jurnalul National: Se vorbeste tot mai mult despre povestea de dragoste dintre Nicoleta si Lucian, fostul tau iubit...

    Catrinel Sandu: Sunt impreuna de cand m-am despartit de Viziru. Nu stiu daca Nicoleta il iubea de mai multa vreme. Cert e ca o consideram o prietena buna, ii povesteam multe, chiar si despre Lucian. Am aflat de relatia lor de la niste cunostinte, ei n-au avut curajul sa-mi spuna nimic.

  • Poate a avut o ratacire. L-ai ierta, daca s-ar intoarce la tine?

    Nu. Nu vom mai putea fi impreuna niciodata. Mi-e bine acum, singura. Am programul meu, ma uit la ce film vreau, nu ma mai ciondanesc cu nimeni pe telecomanda.

  • Florin Maxineanu, colegul tau de serviciu, iti cam face ochi dulci...

    A, nu. E doar glumet. Oricum, i-am avertizat pe toti ca vreau o perioada de liniste, ca sa ma adun. Nu pot iesi dintr-o relatie de cinci ani si intra imediat intr-alta…

  • Dar daca te-ar curta un boier? Doar e la moda sa vezi o fata frumoasa la bratul unui afacerist...

    Sunt Scorpioanca si nu caut decat dragoste. Bani am avut intotdeauna. Sunt singura la parinti si ai mei mi-au oferit o viata buna. Iar acum castig suficient.

  • Tatal tau e un vestit bioterapeut. Apelezi la serviciile lui?

    Cand ma doare capul ma intind pe patul lui din cabinet si-mi face "dusuri energetice", care ma remonteaza.

  • Tu nu ai puteri paranormale?

    Habar n-am. Tata ma bate mereu la cap sa preiau stafeta. Dar nu ma pasioneaza nici macar sa aflu trucurile care ma pot scoate din impas.

  • Dar vad ca stai cu bratele incrucisate, deci stii tu ceva...

    Da, astfel nu ti se fura energia, mai ales cand in jurul tau e multa lume. Deh, ma deochi usor...

  • Dupa despartirea de Viziru, unde locuiesti?

    M-am mutat la ai mei, dar acum vreau sa-mi fac un credit la banca pentru a-mi cumpara un apartament. Am bani de avans.

  • Se zvoneste ca ti-ai facut asigurare pe viata.

    E un lucru bun. Daca, Doamne-fereste, patesc ceva, ai mei incaseaza asigurarea.

  • Ai botezat o fetita orfana. Nu vrei sa o si infiezi?

    Din pacate, n-am timp sa am grija nici macar de mine. As vrea sa gasesc o familie buna care sa o infieze. Imi doresc, totusi, copilul meu. Dar ma inteleg bine cu Andra Cristina. Vine in fiecare seara la mine si ne jucam. Tragedia e ca la Casa de copii a dus-o tare rau. Stie doar gustul painii si al apei. Daca ii dai altceva se stramba.

  • Parca te-ai mai ingrasat..

    Da, cu vreo trei kilograme, acum am 48. Insa anul trecut, pe vremea asta, slabisem foarte mult, ma simteam ingrozitor. Am stat o saptamana in pat ca sa-mi fac perfuzii cu calciu. Acum mi-e bine.

  • Tocmai te-ai intors din Italia, unde, de data aceasta, ai fost singura.

    Am fost la o verisoara in Milano, dupa care am trecut pe la niste cunostinte care locuiesc in Torino. Am facut si boroboate. Pentru ca am parcat aiurea masina verisoarei mele, m-am ales cu o amenda de 100 de euro.

  • Te-a recunoscut cineva acolo?

    A, nu! Daca aici se mai gasesc golanasi care ma fluiera pe strada, in Italia nu mi s-a intamplat asa ceva. Ei sunt cu mult mai civilizati.

  • Nu ti-e dor sa apari intr-un film sau intr-o reclama?

    Am jucat in cateva filme de scurtmetraj, cand eram studenta la Facultatea de Creatie Coregrafica. Dar si in niste coproductii. In plus, am facut reclama la chec, lapte praf si sucuri. Acum m-ar atrage o reclama pentru o masina de lux.

  • Prezinti la National TV doua emisiuni. Nu e prea mult?

    Sunt emisiuni diferite. In "Nu suntem blonde", ce se difuzeaza lunea, de la orele 20:00, testam, la cerere, fidelitatea barbatilor. Femeile neglijate ne cauta, iar noi ii punem pe acesti domni in diverse situatii. Cam toti pica in plasa. Iar "Fashion Explorer", pe care o prezint sambata, de la orele 12:00, vine in ajutorul telespectatorilor preocupati de look-ul lor.

  • Ai reusit "performanta" de a desparti doua cupluri.

    Dupa ce s-au convins ce neseriosi tin pe langa ele, normal ca acestea au dat cu fuga. Dar, repet, de la inceput si pana la sfarsit a fost optiunea "victimelor".

  • Dar tu ai fi avut curajul sa-l testezi pe Lucian?

    Nu cred. Nici pe el si nici pe un altul. E cu dus-intors. Barbatii sunt cam naivi si nu se pot abtine cand le zambeste o tipa draguta. Dintr-o gluma se poate duce totul pe Apa Sambetei. Cati barbati refuza avansurile unei muieri?

    LAPTE PRAF

    "Am jucat in cateva filme de scurtmetraj, cand eram studenta la Facultatea de Creatie Coregrafica. Dar si in niste coproductii. In plus, am facut reclama la chec, lapte praf si sucuri. Acum m-ar atrage o reclama pentru o masina de lux".

    PRIETENIE

    "Sunt impreuna de cand m-am despartit de Viziru. Nu stiu daca Nicoleta il iubea de mai multa vreme. Cert e ca o consideram o prietena buna. Am aflat de relatia lor de la niste cunostinte, ei n-au avut curajul sa-mi spuna nimic".

    NAIVITATE

    "Barbatii sunt cam naivi si nu se pot abtine cand le zambeste o tipa draguta. Dintr-o gluma se poate duce totul pe Apa Sambetei. Cati barbati refuza avansurile unei muieri?" - Catrinel Sandu
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden