x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Tribunal - Cu gura cusuta... la propriu

Tribunal - Cu gura cusuta... la propriu

18 Apr 2006   •   00:00

Un detinut sarb a adoptat celebra expresie "a avea gura cusuta" si si-a "sigilat" buzele cu ac si ata. Zoran Raskovic (27 de ani) a recurs la aceasta masura extrema pentru a nu comparea in fata Tribunalului din Belgrad, informeaza Rompres.

Germania - Cel mai mare pachebot din lume


"Freedom of the Seas", cel mai mare pachebot din lume, a sosit luni dimineata in portul Hamburg (nordul Germaniei) pentru o ultima slefuire inainte de a pleca spre Florida, relateaza AFP. Lung de 339 de metri, pachebotul construit in Finlanda este mai scurt cu 6 metri decat "Queen Mary 2", insa este mai larg cu cei 56 de metri ai sai si, de asemenea, mai inalt (72 de metri). Nava amiral a companiei americano-norvegiene Royal Caribbean International urmeaza sa ridice ancora la 25 aprilie pentru prima sa cursa transatlantica via Oslo.

Columbia - Acces gratuit la metrou pe viata


Un bebelus din Columbia ar putea primi un permis de acces gratuit pe viata la metrou. Motivul: mama sa a fost prima femeie care a nascut intr-unul din trenurile companiei de transport din Medellin. Luz Enidia Torres, de 29 de ani, a fost cuprinsa de durerile facerii si, fara sa stea prea mult pe ganduri, s-a suit in primul metrou care i-a iesit in cale pentru a o duce la spital. Numai ca micutul, care urmeaza a fi botezat Juan Estaban, n-a mai avut rabdare pana la maternitate... Pe langa diferite cadouri oferite de calatori, baietelul a fost propus pentru a primi un permis de intrare libera, pe viata, la metrou.

Accident - George Michael a lovit trei masini


Cantaretul britanic de muzica pop George Michael a lovit trei vehicule cu masina lui de teren inainte de a o parca in fata casei sale, transmite AFP. Politia a confirmat initial ca cele trei vehicule parcate au fost tamponate si ca a fost gasita masina de teren implicata in accident, dar ca faptasul nu fusese identificat. Martorii acestui incident rutier l-au recunoscut insa pe George Michael ca autor al accidentului. Un purtator de cuvant al cantaretului a incercat dupa accident sa contacteze proprietarii masinilor distruse pentru a discuta despre despagubiri.

Tribunal - Cu gura cusuta... la propriu


Un detinut sarb a adoptat celebra expresie "a avea gura cusuta" si si-a "sigilat" buzele cu ac si ata. Zoran Raskovic (27 de ani) a recurs la aceasta masura extrema pentru a nu comparea in fata Tribunalului din Belgrad, informeaza Rompres. Detinutul este urmarit pentru jefuirea unei banci din Mladenovac (centrul Serbiei), prilej cu care a furat suma de 112.000 de euro impreuna cu cinci complici. Un chirurg al institutiei penitenciare a fost chemat pentru a desface "suturile" detinutului. Insa acesta din urma a fost prea slabit pentru a se putea prezenta in fata tribunalului, dupa ce pierduse o mare cantitate de sange.

Japonia - Ziua Copilului


Cu prilejul Zilei Copilului, sarbatorite in Japonia la data de 5 mai, in localitatea Kusu a fost organizat un festival al basmelor. Una dintre principalele atractii a fost un tunel-gigant in forma de peste. Crapul de panza masoara 50 de metri lungime si are un diametru de 20 de metri.
×
Subiecte în articol: antimonden