x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un cireş pentru Eurovision

Un cireş pentru Eurovision

de Anca Stanescu    |    12 Feb 2008   •   00:00

Originală până la ultima notă, Monique nu s-a repezit în primul bar atunci când s-a calificat în semifinafala naţională pentru Eurovision. A pus mâna pe-o lopată şi-a plantat, degrabă, un cireş.

Originală până la ultima notă, Monique nu s-a repezit în primul bar atunci când s-a calificat în semifinafala naţională pentru Eurovision. A pus mâna pe-o lopată şi-a plantat, degrabă, un cireş. Fericitul oraş unde s-a întâmplat asta? Călimăneşti, locul natal al interpretei. Captivant obicei! Cu atât mai mult, cu cât el datează din copilăria Monicăi.

Primul succes muzical a fost sărbătorit, la nouă ani, prin sădirea unui copac. Autorul moral al faptei? Mândrul tătic. De atunci, de fiecare dată când are vreo reuşită, ecologista convinsă Monique plantează câte un pom. I-o fi ieşit până acum de-o livadă? Sau mai are de aşteptat până la adânci batrâneţi?

 

HEI RUP! Unde-s două for­ma­ţii puterea (muzicală) creşte! Ne-au dovedit-o Ro-mania şi Rednex, calificate în cea de-a doua semifinală a Eurovision cu piesa “Railroad, Railroad”.

Mâine, membrii trupei suedeze vor veni în România spre a-şi promova piesa, împreună cu cei de la Ro-mania. Pentru că vor să se implice 100% în acest proiect, ei şi-au anulat toate concertele din luna februarie. Mai mult, Ro-mania va pleca curând în Suedia pentru a filma spotul de prezentare şi videoclipul piesei “Raiload, Railroad”.

×
Subiecte în articol: antimonden