x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un cunoscut comediant a fost atacat pe o terasă din Capitală

Un cunoscut comediant a fost atacat pe o terasă din Capitală

16 Aug 2021   •   10:03
Un cunoscut comediant a fost atacat pe o terasă din Capitală

Actorul de stand-up comedy Micutzu a fost implicat, noaptea trecută, într-un incident care ar fi putut avea consecințe grave pentru acesta.

După ce a terminat spectacolul, el a mers la o terasă de pe Calea Victoriei împreună cu prietena sa și un amic. Aici un grup de tineri au început să-l înjure, după care unul dintre aceștia a aruncat cu o sticlă în comediant. Acesta s-a ferit dar sticla a spart geamul terasei. A fost chemată poliția, care i-a acuzat pe tineri de tulburarea liniștii publice, scre realitatea.net.

Micutzu, pe numele lui Cosmin Nedelcu, împreună cu iubita sa și cu amicul au depus o reclamație la Secția 1 Poliție. 

 

"În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității.

Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un  grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi  adresat anumite cuvinte unui trecător .

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie.

Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart.

În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare", informează Poliția. 

×
Subiecte în articol: micutzu