x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Un viitor psiholog

Un viitor psiholog

16 Oct 2004   •   00:00

De cand si-a propus sa devina un psiholog cu acte in regula, Giulia, fosta Candy, are un comportament cam ciudat. Pare aeriana si distrata, chiar daca din spusele ei reiese faptul ca si-a fixat cateva scopuri in viata.

ROXANA I. ANCUTA

La cei 20 de ani neimpliniti, Giulia are deja un plan de bataie, bine pus la punct, pentru viitor. Deocamdata pe primul loc este muzica. Se pregateste de lansarea primului album solo si asteapta cu nerabdare reactia fanilor vizavi de videoclipul piesei "Sa-mi atingi din nou inima", compusa de Dani de la K1. "Povestea videoclipului este destul de interesanta. Este vorba despre o domnisoara care sufera foarte mult, dar care incearca sa se tina tare in fata barbatilor. Intr-un final, ii cade cu tronc un specimen.

Concluzia: barbatii sunt un rau necesar". La acest material muzical si-au mai adus contributia Marius Moga si Bobita Stoica de la Voltaj.

LENTILE. In afara de faptul ca in videoclip Giulia apare transformata, deodata, intr-o femeie sexy, fanii ii vor remarca probabil si ochii albastri. "Intotdeauna mi-am dorit sa am ochii albastri, desi multa lume imi zice sa nu-mi mai pun lentilele de contact pentru ca sunt frumosi si ochii mei caprui."

A doua mare preocupare din viata cantaretei este psihologia. I-a placut inca din liceu, asa ca a ales sa urmeze o facultate de profil. Este studenta in anul I la "Spiru Haret" si tine neaparat sa o termine cu bine, pentru ca vrea sa-si deschida un cabinet de psihologie. "Incerc sa invat foare bine ceea ce citesc, dupa care incep sa observ in jurul meu, ce si cum se intampla. Desigur, cobaiul principal sunt eu. Ma gandesc la ce fac si cum fac si imi dau seama de cum merg lucrurile. In general, ma simt bine cu mine. Nu sunt nici narcisista, nici foarte modesta... Imi place de mine". La anul, Giulia intentioneaza sa dea la ATF, Regie si Film, asa ca va urma, in paralel, doua facultati.

TINERETE

In noiembrie, Giulia si iubitul ei, fotbalistul Cosmin Manea, implinesc trei ani de cand sunt impreuna. "Imi place sa-l vad preocupat de fotbal. Mai bine de acest sport decat de alte fete", marturiseste cantareata iubitoare. Cei doi intentioneaza sa ramana impreuna pana la adanci batraneti si chiar discuta despre nunta lor. Dar nu se vor casatori deocamdata, pentru ca "suntem prea tineri pentru asa ceva. El are 23, eu fac 20. Cand ma gandesc ca o sa schimb prefixul... este ingrozitooor!!!".
×
Subiecte în articol: antimonden