x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Valoarea lor - Stapanele inelelor

Valoarea lor - Stapanele inelelor

de Catalina Iancu    |    18 Ian 2007   •   00:00
Valoarea lor  -  Stapanele inelelor

Nicoleta Luciu bate recordul nu numai la numarul de la sutien, ci si la numarul briliantelor ce-i stralucesc pe deget.

Diamante & briliante. Nicoleta Luciu bate recordul nu numai la numarul de la sutien, ci si la numarul briliantelor ce-i stralucesc pe deget.

Pe principiul "ba al meu e mai frumos", surorile Luciu s-au contrat recent in timpul unei emisiuni TV: Iuliana a lasat sa se inteleaga ca inelul pe care i l-a oferit iubitul ei este de logodna, pe cand cel primit de Nicoleta de la Zsolt Csergo n-are nici o semnificatie. Chiar daca are 40 de briliante si a costat 6.000 de euro. Sac! Si Daciana Sarbu a primit de la Victor Ponta un inel maaaare cat inima lui. Iar Oana Zavoranu si Andra isi tin la vedere bucatile Bvlgari.

Dupa zece ani petrecuti cu Dan Anghel, Anne’s a capatat de la acesta un inel in valoare de 3.000 de euro, din aur alb, cu 26 de briliante si un diamant. "Dan a pregatit un adevarat scenariu. M-a invitat la un restaurant si mi-a recitat cateva strofe dintr-o poezie foarte frumoasa, dupa care mi-a spus ca isi doreste mult sa-i fiu logodnica", povesteste solista. Daca iubitului ei i-au trebuit zece ani ca sa cumpere un inel, va dati seama cat mai are de asteptat cantareata pana cand va primi verigheta? Oricum, Anne’s sta mai bine decat Delia Matache, Maria Marinescu sau Cristina Spatar, care intra la categoria "Aseara ti-am luat inel/Si-acum te vad fara el…"

Manuta. Mircea Badea se intreba recent de unde afla presa ca vedetele si-au cumparat inele, din ce loc le-au luat, cate diamante si briliante au, cat le-a costat si-asa mai departe. Si tot el a aflat: de la vedete, evident. Daca Anne’s ne-a trimis inclusiv o poza cu manuta ei (foto) ca sa se vada mai bine bijuteria, va dati seama! Si va mai dati seama ce dornica a fost sa afle toata lumea cat de mult o pretuieste iubitul?

×
Subiecte în articol: antimonden