x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedeta de post!

Vedeta de post!

02 Dec 2004   •   00:00

Artistii casei de discuri RBA au pareri diverse in ceea ce priveste postul in general si Postul Craciunului in special. Unii dintre ei se declara mult prea tineri, astfel incat respecta mai putin rigorile pe care le impune postul, spunand ca la batranete vor avea timp mai mult sa faca si faca si lucrul asta.

ALINA. Post partial
Paul Surugiu spune ca este un om credincios - "asa voi ramane toata viata" - si niciodata n-a cedat tentatiilor, de orice fel, atunci cand s-a aflat in Post. Betty de la Etnic crede ca este mai importanta "curatenia sufleteasca" si incearca sa tina Postul Craciunului in primul rand pentru a fi mai buna cu oamenii din jurul ei. "Acum nu tin post pentru ca am foarte multa activitate si trebuie sa mananc sanatos. Managerul meu mi-a trasat sarcina de a ma ingrasa urgent minimum trei kilograme. Nu imi pot permite sa tin post atata timp cat este sanatatea mea in joc." Dacian, unul dintre membrii trupei HotLine - abia lansata in showbiz-ul autohton - considera ca nu este cazul sa tina post deocamdata, pentru ca "voi avea timp la batranete sa fac si acest lucru. O sa incerc totusi sa ma abtin vinerea sa mananc carne… De la sex insa… nu promit nimic".

FUEGO. El tine post

Sorina si Oana de la Romancute nu tin post, dar nici n-au tinut vreodata asa cum "scrie la carte". "De obicei, tin post ultima saptamana, in sensul ca nici nu mananc «de dulce» si nici nu voi face sex. Intreg postul il voi tine la batranete, atunci cand voi fi plina de pacate. Deocamdata nu e cazul", spune Sorina. In schimb, Gina Pop tine post lunea, miercurea si vinerea. "Daca-i post inseamna ca ma voi abtine de la orice. Acest lucru include si partea sexuala", declara Gina. Iar Alina Sorescu, fata lu’ tata, spune la randul ei ca nu respecta postul cu sfintenie. "Tin postul Craciunul, ca de altfel orice post mare. Nu il respect cu sfintenie, insa miercurea si vinerea nu mananc de dulce niciodata. Incerc sa respect si partea morala a postului, astfel ca sunt mai buna cu cei din jur. O fac pentru mine, sa ma simt mai pura decat sunt." (Roxana I. Ancuta)

×
Subiecte în articol: antimonden post