x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedeta din pelicula "Thor" își exprimă recunoștința față de soția sa: „Tot ceea ce mi-a dat ea de-a lungul anilor a fost incredibil”

Vedeta din pelicula "Thor" își exprimă recunoștința față de soția sa: „Tot ceea ce mi-a dat ea de-a lungul anilor a fost incredibil”

de Anastasia Paul    |    14 Iun 2023   •   21:30
Vedeta din pelicula "Thor" își exprimă recunoștința față de soția sa: „Tot ceea ce mi-a dat ea de-a lungul anilor a fost incredibil”
Sursa foto: Hepta

Cunoscutul actor australian Chris Hemsworth și-a transmis recunoștința pentru soția sa pe rețelele sociale.

El este căsătorit de 13 ani cu actrița spaniolă Elsa Pataky și au împreună o fiică de 11 ani, India, și doi gemeni, Tristana și Sasha.

Într-un interviu acordat revistei britanice GQ, artistul în vârstă de 29 de ani a vorbit cu sinceritate despre relația cu soția sa și spune că amândoi își dedică acum mai mult timp pentru a se distra împreună. 

Totodată, starul din pelicula Thor a mărturisit că nu ar fi avut succes dacă nu ar fi fost sprijinit de Elsa. 

„Sacrificiul, angajamentul, munca, sprijinul, iertarea ei, tot ceea ce mi-a oferit de-a lungul anilor a fost incredibil. Nu aș fi putut face nimic din lucrurile pe care le-am făcut fără ea”.

El mai spune că timpul a trecut „atât de repede”.

„Copiii au venit în timp ce cariera mea lua avânt. Se pare că am ajuns să ne cunoaștem la jumătatea relației noastre, în urmă cu 5-6 ani. Într-un mod frumos. Odată ce copiii noștri au crescut, lucrurile au devenit puțin mai ușor de gestionat”, explică actorul, potrivit independent.uk.

Lucrurile s-au întâmplat prea repede după ce s-au născut copii iar după lansarea filmului Thor, el s-a concentrat mai mult pe carieră, încetinind ritmul abia în urmă cu doi ani. 

„Mergeam de la un film la altul, nu știam dacă telefonul va înceta să sune. Mi-am petrecut atâția ani gândindu-mă, voi reuși? Și, odată ce se întâmplau lucrurile, nu mai voiam să cobor din acest tren. Mă gândeam că aceasta ar putea fi singura mea ocazie.”

Apoi, în timpul filmărilor la serialul Limitless, din 2022, și-a dat seama că trebuie să ia lucrurile mai ușor. 

„Toate momentele frumoase au trecut rapid pe lângă mine. M-au făcut să vreau să închei emisiunea și să mă întorc la familie. Și asta am făcut."

Comentariile actorului despre familia sa vin la câteva luni după ce el și soția sa au postat pe rețelele sociale o farsă pe care au făcut-o de ziua gemenilor. La cea de-a 9-a aniversare a copiilor, din luna martie, Hemsworth a postat o fotografie cu familia sa pe Instagram, în care Elsa Pataky ținea capul fiului ei în jos, într-un tort de ciocolată.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: Chris Hemsworth thor lisa pataky