x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Care este ultimul moft al vedetelor? Stilista Crisa Kyra ştie ce vor starurile autohtone!

Care este ultimul moft al vedetelor? Stilista Crisa Kyra ştie ce vor starurile autohtone!

09 Oct 2012   •   15:45
Care este ultimul moft al vedetelor? Stilista Crisa Kyra ştie ce vor starurile autohtone!

Pentru ca yoga a devenit o moda printre VIP-urile de la Hollywood care au “imprumutat” si vedetelor noastre acest moft, stilista Crisa Kyra a gasit solutia care sa ofere echilibru intr-o viata atat de agitata. S-a gandit serios sa isi deschida o scoala de yoga. Ea insasi pasionata de aceasta practica, ce are ca scop purificarea si vitalizarea corpului, stimularea mintii si imbogatirea spiritului, isi doreste sa aprofundeze aceste tehnici si sa le faca cunoscute tuturor. Pentru a impartasi celor interesati beneficiile spirituale obtinute in urma practicarii yoga, Crisa va merge la sfarsitul lunii noiembrie in Sri Lanka iar apoi in India, pentru a urma cateva cursuri de specializare in domeniu. La intoarcerea din India, Crisa vrea sa-si deschida scoala de yoga.

“Yoga nu este o religie, reprezinta cea mai accesibila si frumoasa modalitate de a reduce stresul din vietile noastre, de a ne ingriji corpul, de a ne auto-cunoaste mult mai bine si de a ne echilibra viata. Eu fac yoga de mai bine de un an si m-a ajutat foarte mult sa imi gasesc echilibrul intr-o societate zbuciumata! Sunt plina de energie pentru ca yoga imbunatateste forta si flexibilitatea intregului corp si mult mai pozitiva si relaxata in activitatiile mele. Stiu ca sunt multe vedete la noi care practica si sunt atrase de aceasta disciplina a mintii, a simturilor si a corpului fizic”, povesteste stilista Crisa Kyra.

Maia Morgenstern, Mihaela Radulescu, Iulia Vantur, Costi Ionita, Amalia Nastase sunt doar cateva dintre vedetele de la noi care practica yoga.

×