x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedete pradate de hoti pe Litoral

Vedete pradate de hoti pe Litoral

05 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Vacantele petrecute pe malul marii nu sunt niciodata lipsite de peripetii. De unele, omul isi aminteste cu placere, insa de altele ar vrea sa uite cat mai curand. Cand ai bani si lumea stie, devii prada usoara pentru hoti. Si cum Litoralul e plin de astfel de specimene, nu putine au fost situatiile in care diverse vedete au suferit paguba la buzunar.
ROXANA I. ANCUTA

Cristina Turcu-Preda, solista de muzica populara, a avut parte de o astfel de "distractie" anul trecut, la Callatis. Baietii i-au ochit masina - una dintre ele, pentru ca interpreta are inca doua automobile - si s-au multumit cu niste CD-uri, o pereche de ochelari de soare si cateva sute de mii pe care-i lasase in torpedou. Nu a fost chiar mare paguba.

Si Anastasiei Lazariuc i-au facut hotii botezul la mare. Dar nu numai o data, ci in nenumarate randuri. Obiectele pe care le-au preferat infractorii de fiecare data au fost telefoanele mobile ale cantaretei.

SI FARA HAINE, SI FARA BULETIN. Ella din trupa Karma, o noua figura printre solistii autohtoni, a suferit un soc mare chiar de ziua ei, care a fost cu mai putin de o luna in urma. La mare fiind (in statiunea Olimp) i s-au furat toate hainele din camera, plus mobilul si geanta de voiaj. In afara de asta, de doi ani, de cand i s-a furat buletinul, Ella a devenit victima unei inselatorii care pare a nu se mai sfarsi.

La un interval de aproximativ doua luni descopera ca cineva isi face pe numele ei abonament la toate retelele de telefonie mobila. Mai recent, a aflat ca si-a facut un imprumut de peste 50 de milioane de lei la FinansBank, asa ca, de fiecare data, este purtata la politie pentru a declara ca nu ea este persoana implicata in toate aceste angajamente. Chiar daca solista si-a facut un nou buletin, individa care a intrat in posesia cartii de identitate furate se foloseste in multe situatii de numele Ellei. Politia inca mai incearca sa depisteze cine este inselatoarea.

Marian (formatia Haiducii): "Cred ca majoritatea furturilor au fost executate pe cand se afla lumea in apa. La fel s-a intamplat si la mine. Mi-am lasat pe prosop mobilul, sub "atenta" supraveghere a unor prieteni. Nu mi-am dat seama imediat ce am iesit din apa ca am ramas fara el, ci abia la o ora si jumatate dupa, cand am observat ca nu mai suna nimeni".

Betty de la Etnic a avut parte de o intamplare demna de "Amintirile din copilarie" ale lui Creanga. "Anul trecut, pe cand eram la mare, mi s-au furat hainele in timp ce ma balaceam. Am stat in apa aproximativ 40 de minute, iar dupa ce m-am intors pe plaja, nu mi-am mai gasit hainele. Bine ca nu aveam geanta cu mine. Pierderea ar fi fost mult mai mare. Am fost nevoita sa ma intorc in costum de baie pana la hotel."

NU I-AU IERTAT TELEFONUL. Delia Matache a ramas si ea o data fara telefonul mobil. Intr-o oarecare masura, vina i-a apartinut. "O singura data mi-am uitat telefonul la film, pe capacul toaletei. De fapt, mi-am uitat geanta. M-am intors dupa ea si imi lipsea telefonul. Cine a gasit-o a controlat-o si a luat numai ce a vrut. In rest, nu mi s-a intamplat sa mi se mai fure altceva."

Diana Munteanu: "Cand eram mult mai mica, am fost cu ai mei la Costinesti si am stat la faimoasele casute de piatra! Intr-o seara, cand m-am intors de la plaja am gasit totul ravasit. Nu mi-au furat decat cateva haine. Acum pot sa afirm ca Litoralul este mai bine pazit decat inainte, dar totusi se mai poate imbunatati acest aspect al sigurantei. Ce am facut dupa ce am observat? Nimic, ce era sa mai fac. Asta e, trecem mai departe!".

Raluca Anastasiu nu a avut ghinionul, pana acum, sa fie vizitata de hoti, pe Litoral. Insa, de fiecare data cand ajunge la mare, i se pare "hotie curata" ce se petrece acolo. Nu se refera decat la preturile pe care le practica ai nostri comercianti.

A RAMAS FARA ROLELE DIN PORTBAGAJ

Carmen Bruma (Realitatea TV) a fost anul acesta la mare si a ramas fara role. Crede ca incidentul s-a intamplat intr-o spalatorie auto, in timp ce-si lasase masina la ferchezuit. "Nu mai stiu exact pe unde eram, dar hotilor nu le-a luat decat foarte putin sa-mi sterpeleasca rolele din portbagaj. Eu le-am dat cheile, pentru ca mi le-au cerut cei care-mi spalau masina, spunandu-mi ca vor sa dea cu apiratorul si in portbagaj. Si acum sufar si plang dupa ele..." Pe langa praf, "meseriasii" i-au aspirat fetei si rolele.

LA CALD

  • CU GONDOLA PE COLENTINA. Bucurestenii care nu au bani sau timp sa ajunga pe Litoral pot face plaja la Complexul Free Time, ce si-a deschis marti portile. Proprietarul, italianul Giovanni Baldantoni, a investit in acest loc de distractie, situat langa Podul Fundeni, circa 350.000 de euro. Exista si aparate de fitness, dar si barcute. Plimbarea cu hidrobicicleta costa 150.000 de lei, iar inchirierea unui sezlong nu sare de 50.000 de lei. Mai puneti taxa de intrare si sticla de suc. Italianul, nostalgic de fel, promite ca in scurt timp va aduce cu tirul si o gondola, cumparata din tara lui natala, la mana a doua. (Simona Ecovoiu)

  • TISHA (TNT) VA STUDIA PSIHOLOGIA. Fetele din trupa TNT si-au ratat vacanta. Anul acesta nu vor mai ajunge pe Litoral, deci, adio spectacole, pentru ca se pregatesc intens pentru cel de-al doilea album muzical. Cu siguranta, vor avea spor la treaba. Unul dintre motive este si starea de bine pe care le-a dat-o faptul ca au reusit la facultate. Fetele au optat pentru profiluri diferite. Dea a ales jurnalistica, Lala va urma cursuri de canto si pedagogie muzicala, in timp ce brunetica Tisha (foto) va studia psihologia. (Roxana I. Ancuta)

  • FETELE DE LA POPS, TRIMISE ACASA DE PE LITORAL. Cu toate ca abia au dat cu nasul de mirosul scandurii, sclifositele, asa-zis cantarete de la Pops, au inceput sa faca galagie, pentru a atrage atentia asupra lor. In emisiunea blajinului Catalin Maruta, recunoscut pentru "nevinovatia" lui in ceea ce priveste subiectele artistice, domnisoarele de la Pops i-au acuzat pe anumiti organizatori ca le afiseaza fara stirea lor. Adevarul are alta fata. Si anume, acela ca mititelele nu au loc in distributia spectacolelor, deoarece impactul lor la public este egal cu zero. (Horatiu Tudor)
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden