x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele au nume de cocktail

Vedetele au nume de cocktail

17 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

La Constanta s-a deschis o cafenea mai putin obisnuita. Cei care vin la un suc au surpriza sa descopere bauturi cu nume de vedete. Cu sau fara alcool.
CATALINA IANCU

Un bar original si-a deschis de curand usile. Si, ca la orice locatie care se respecta, evenimentele… curg. Este vorba despre Kat Cafe din Tomis Mall Constanta, o cafenea-magazin in care bauturile poarta nume de vedete. Initiativa i-a apartinut lui Dan Popi, directorul general al Media Services. Este locul unde fanii isi pot intalni in orice moment idolii, intrucat chiar si artistii vin aici sa guste un cocktail care le poarta numele. Sau, de ce nu, sa-si soarba dintr-o inghititura vreo colega de breasla. Recent, la Kat a avut loc o prezentare de moda ingenioasa, in sensul ca manechinele au fost costumate in pisici. Chiar si mireasa, imbracata in lenjerie intima si voal, a fost machiata ca o felina. Manifestarea s-a lasat cu o cantare, insotita de o sesiune de autografe Directia 5.

LA PAHAR. Cocktail-urile fetelor nu au alcool. Minodora contine orange & pineapple juice, soda, lime si grenadine. "Blondy" au in componenta orange & pineapple juice, s&s, maracuja si grenadine, iar "Nicola" se poate lauda cu coconut, blue curacao, lime, pineapple si juice. Ca sa nu se certe intre ele, patronii le-au pus acelasi pret: 85.000 de lei. Urmeaza apoi artileria grea a show-biz-ului romanesc: Stefan Banica jr, Class, O-Zone, Hi-Q, Ro-Mania, La Familia, Ca$$a Locco, 3-rei Sud Est, B.U.G. Mafia, Catalin Arabu si Voltaj, toti contin alcool si costa 115.000 de lei.

PERECHEA POTRIVITA

Acum cateva zile, si fanii Voltaj s-au intalnit cu trupa preferata. De la lansarea single-ului "Si ce?" nu putea lipsi iubita vocalului Calin Goia, adica Dana Nalbaru. Rockerita n-are inca un cocktail al ei, in schimb, stim sigur ca si-a apropiat buzele de un… Voltaj. Nu cel din pahar, caci se pare ca nu-i plac bauturile spirtoase, ci chiar de iubitul ei, caruia ii mai fura cate-o sarutare atunci cand n-o vede nimeni. In zilele urmatoare, organizatorii au pus la cale un adevarat plan de bataie, caci sunt asteptate intalniri cu alte vedete.

Maria Gheorghiu nu reproseaza nimic Marii Negre

Interpreta a fost mereu indragostita de mare. Anul acesta nu a ajuns pe Litoral din cauza unor probleme medicale. Insa abia asteapta sa revada marea, careia nu-i gaseste nici un cusur. "Nu m-a deranjat cu nimic, niciodata. Ceea ce nu am vrut sa vad am ignorat". (R.I.A.)

×
Subiecte în articol: antimonden