x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vedetele au umblat golase pe Litoral

Vedetele au umblat golase pe Litoral

30 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Ce se mai poarta la mare? Desi s-ar putea crede ca pe Litoral lumea vine imbracata lejer, nu e deloc asa. Ba, dimpotriva. Am vazut pe faleza din Mamaia fete incaltate-n cizme tip muschetar sau purtand tinute superelegante, de parca s-ar fi dus la o nunta regala.
CATALINA IANCU

Cu ce sa ma mai imbrac si astazi? Va suna cunoscut? Chiar daca la mare nu ne-ar trebui, teoretic, decat vreo cateva tricouri si-un sort, cei mai multi dintre noi caram pe Litoral, an de an, valize ticsite cu haine. Chit ca nu le imbracam nici o zi, le plimbam si pe ele la mare.

CU CIZME. Daca baietii nu se prea dau in vant dupa moda, la fete se schimba situatia. Se poarta de la slip (fara sutien), la rochii superelegante. Am vazut si tinere incaltate-n bocanci, in ghete sau chiar cizme tip muschetar! Chiar daca e frig, fetele isi etaleaza bluzele cu aerisire la buric si pantalonii cu vedere la glezne. Rochiile si fustele sunt croite, parca, dupa buget. Adica mai cu economie, sa nu intre foarte mult material. Nici vedetele nu fac exceptie, caci mai toate interpretele au ales, drept tinute de scena, topuri si minifustite.

CULOARE. Sorana de la A.S.I.A. are trei sifoniere pline de haine. Numai ale ei. Asa ca are de unde alege. In acest sezon insa, toate hainutele pe care le-a purtat au fost de aceeasi culoare. Dar nu numai bluza si fusta, ci si pantofii, geanta si accesoriile le-a ales in ton cu tinuta. In vara aceasta au dominat culorile deschise, vesele, asa ca mai toate articolele ei vestimentare au fost clasificate si combinate in galben, roz, lila, ciclam. Atat de mult ii place sa fie asortata, incat foloseste aceeasi nuanta si in ceea ce priveste machiajul sau oja.

ALBUL PUR. Pe langa nuantele de sezon, fetele de la Blondy au purtat mai mult alb. Atat Cristina Rus, cat si Andreea Banica puteau interpreta, cu succes, rolul personajului Alba ca Zapada. Asta doar in ceea ce priveste vestimentatia, caci, in ceea ce priveste podoaba capilara, n-o sa avem vreodata sansa sa le vedem cu parul negru ca abanosul.

Laguna, adica Nicoleta Luciu si Anca Florescu, a purtat fuste scurte cat niste batistute. Si maiouri decoltate, caci, deh, era musai sa dea bine pe scena. Macar spectatorii au avut cu ce-si clati ochii... Deea de la TNT a fost mai friguroasa. Spre disperarea ei, a prins si vreme rea, asa ca a stat la plaja cu blugii pe ea si cu o geaca. Noroc ca i-a dat prin minte sa-si ia si haine groase cu ea, caci altfel s-ar fi ales mai mult ca sigur c-o raceala.

COMBINATIE. Nelly, componenta trupei The Maniack’s, a fost toata vara in pas cu moda. Nu numai atunci cand trebuia sa urce pe scena, ci chiar si atunci cand se ducea la plaja. Interpreta s-a indragostit parca de doua culori complementare, adica portocaliu si verde fosforescent, pe care le-a purtat simultan. Desi combinatia pare ca se potriveste ca nuca-n perete, multe tinere au adoptat-o.

Basescu a ramas fara par din cauza samponului

Sambata, la Hotelul Yaki al lui Gica Hagi, din statiunea Mamaia, a avut o loc lansarea unui nou tip de sampon, Pantene Pro-V cu aminoacizi. Numai ca organizatorii evenimentului au avut o idee in prezentarea produsului de-a dreptul comica. Invitatii au fost informati cu acest prilej ca vedetele chelioase, precum baietii de la Class, dar si primarul Traian Basescu, au ajuns fara podoaba capilara tocmai pentru ca nu s-au spalat cu un sampon corespunzator. La proiectie s-au folosit si fotografiile celor mai sus-amintiti, drept dovada. Prea tarziu pentru cei vizati sa mai faca ceva, chiar daca ar primi gratis samponul-minune.

SIMONA ECOVOIU

Magda Vasiliu si Silvia Nicula, vedetele postului Prima TV, s-au numarat printre amfitrioanele lansarii. Magda a venit insotita de un tip inalt si foarte dragut, pe care nu l-a scapat din ochi. Este noul ei iubit: "Sunt o femeie libera. De colegul meu Marasoiu m-am despartit nu de mult timp. Mai exact, dupa ce am petrecut impreuna o vacanta in Egipt. La intoarcere, am fost amandoi de acord sa punem punct povestii de dragoste. Acum sunt cu altcineva, dar nu pot spune mai multe, caci abia ne-am cunoscut". Noua ei "achizitie" a refuzat chiar si sa se prezinte.

LA CALD

MITICA DRAGOMIR NICI LA MARE NU RENUNTA LA POLITICA. Mitica si-a luat sotia si a venit, pentru o scurta vacanta la final de sezon estival, la Costinesti. Exuberant cum il stim, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal nu pierde nici o ocazie de a face un spectacol din povestile pe care le spune. De obicei, Mitica Dragomir ia masa in compania prietenilor, carora le capteaza atentia cu diverse intamplari prin care a trecut in ultima vreme. Subiectele preferate de discutie sunt campania electorala pentru alegerile locale si experientele traite prin studiourile de televiziune. (Dana Ciobanu)

ADRIAN ENACHE A VENIT LA COSTINESTI DUPA IULIANA MARCIUC. Vedeta TVR a profitat de cateva zile libere pentru a veni la mare. Cazata in Costinesti, Iuliana Marciuc si-a petrecut orele insorite pe plaja alaturi de fetita Irinei Radu, Vera. Intr-o seara, la Iuliana a venit in vizita nimeni altul decat vechiul ei prieten si iubit Adrian Enache. Cina romantica pe care au servit-o la restaurantul din incinta complexului Vox Amiral nu ar fi fost implinita daca Adrian nu si-ar fi demonstrat inca o data talentul muzical. Astfel, interpretul s-a ridicat de la masa si l-a acompaniat, cu vocea, pe pianistul de la Vox Maris, smulgand aplauzele clientilor. (Dana Ciobanu)

DOUA CONCURSURI DE MISS AMANATE. Potopul abatut asupra Litoralului in cursul zilei de sambata este vinovat de amanarea a doua concursuri de Miss: finala concursului Miss World Romania 2004 si cea a concursului de Miss din cadrul Taberei Internationale de Yoga de la Costinesti. Daca in cazul primului show ploaia torentiala a impiedicat filmarile, programate sa aiba loc in aer liber, finala Miss MISA a fost decalata cu cel putin 24 de ore, pentru ca apa mare a inundat terenul pe care este montat cortul yoghinilor. (Dana Ciobanu)

FARA FRONTIERE IN ISRAEL. Trupa de peruani Fara frontiere s-a mutat vara aceasta pe Litoral. Baietii le-au cantat in special turistilor din Mamaia, statiune in care au poposit inainte sa plece definitiv de la mare. Muzica lor a avut succes, pentru ca la fiecare cantare s-au strans in jurul lor sute de persoane. Peruanii au avut noroc de vreme buna la finalul sezonului, pentru ca au plecat inaintea furtunii, in Israel. (Roxana I. Ancuta)

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

  • Decibelii au urlat in discotecile pustii
  • S-a dus sezonul cantarilor usoare
  • "Ajungi la Mamaia cu 1.000 de dolari"
  • Cu vedere la plaja - 30 august 2004
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden