x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Viața fascinantă a Prințesei Kalina a Bulgariei

Viața fascinantă a Prințesei Kalina a Bulgariei

de Redacția Jurnalul    |    25 Iun 2024   •   18:30
Viața fascinantă a Prințesei Kalina a Bulgariei
Sursa foto: Hepta

Prințesa Kalina a Bulgariei are o poveste de viață fascinantă. Ultima sa apariție în public a stârnit reacții aprinse pe rețelele sociale.

A crescut în exil, în Spania, împreună cu părinții și frații ei, dar nu și-a uitat niciodată țara.

Prințesa Kalina a Bulgariei este o prezență discretă, mai ales în ultimii ani. Însă ultimele imaginile publice au devenit virale, fiind numită „prințesa musculoasă”.

În copilărie a avut probleme medicale și a fost la un pas de moarte când a contactat o infecție gravă când se afla pe mare împreună cu soțul ei. A fost operată la nas, intervenție despre care s-a spus că este estetică, dar lucrurile s-au complicat și i s-a infectat o parte a ochiului. 

„A trebuit să o evacuăm de urgență, a fost operată pentru a curăța mai întâi infecția și a evita daune estetice, dar nu acestea erau cruciale. Cel mai important lucru era salvarea ochiului și a nasului”, explica soțul ei, pentru Le Figaro.

Prințesa Kalina și-a asumat faptul că nu este o prințesă obișnuită. S-a ras în cap și a fost surprinsă machiată strident.

Soțul ei este Antonio Jose Muñoz-y-Valkarsel, explorator. Cei doi au împreună un fiu, născut în 2007, Prințul Simeon Hassan, al cărui nume a fost ales în memoria tatălui prințesei.

În  urmă cu un an a fost implicată într-un accident rutier, produs sub influența alcoolului. 

Prințesa Kalina are 52 de ani și este al cincilea copil și singura fiică a Regelui Simeon și al soției sale, Margarita Gómez-Acebo y Cejuela. Unul dintre frații ei a murit în accident, iar ceilalți trei sunt în viață. A crescut în exil, în Spania, dar a revenit de curând în Bulgaria pe 29 mai 2024, când familia regală a asistat la repatrierea osemintelor Regelui Ferdinand, potrivit spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: printesa kalina bulgaria