x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Videoclipuri trasnite

Videoclipuri trasnite

25 Sep 2004   •   00:00

Un videoclip amuzant este retinut usor, asa ca vedetele nu comenteaza la filmari, indiferent de postura in care sunt puse. De pilda, Pavel Stratan si-a tinut respiratia pentru a filma in apa, in timp ce membrii trupei Hi-Q s-au imbracat in puscariasi. Lista clipurilor trasnite continua…

SIMONA ECOVOIU

Lift, pe post de puscarie. Nicoleta, Florin si Mihai, membrii trupei Hi-Q, le-au pregatit fanilor videoclipul "Gasca noastra". Desi ii veti vedea dupa gratii, precizam ca filmarile nu au avut loc la inchisoare, folosindu-se in acest sens liftul Teatrului National. Regizorul Dragos Buliga a sugerat ca povestea clipului sa fie deosebita, urmarind structura unui film american clasic. Actiunea clipului si costumatiile celor trei Hi-Q amintesc de anii ’20. Nicoleta, Florin si Mihai sunt prinsi in timp ce spargeau o banca. Piesa a fost compusa de Florin Grozea si Gabriel Huiban, versurile fiind semnate de DJ Star. Si Stefan Banica jr a aparut imbracat in puscarias, pentru cateva secunde, in clipul "Te iubesc… femeie", in care a avut-o ca partenera pe Andreea Marin.

FILMARI IN BALON. Directia 5 au filmat videoclipul "Am invatat sa ascult" - regizat de acelasi Dragos Buliga - intr-un balon: "A fost cea mai palpitanta filmare din viata mea. E un sentiment inedit sa vezi si sa simti miracolul zborului cu balonul. Am zburat aproape doua ore, 400 m, iar in jurul nostru plana un avion din care s-a filmat. Filmarile au durat patru zile si au avut loc langa comuna Clinceni", declara Marian Ionescu. Din cauza conditiilor meteo, ei si-au schimbat traseul, pentru ca vantul sa nu-i duca in oras. Balonul a coborat pe pamant la intamplare, in timp ce echipa a fost nevoita sa conduca masinile pe pamantul proaspat arat. Automobilele au ajuns toate in service.

AU INTRAT LA APA. Pavel Stratan, revelatia acestei veri, a rupt gura targului cu clipul "Eu beu". Filmarile au avut loc intr-un bazin cu apa, nicidecum nu a fost vorba de efecte speciale, cum se obisnuieste chiar si la case mai mari. Acest clip, care l-a costat pe Stratan cam 2.500 de euro, ne-a amintit de un altul, al Paulei Seling. Cu apa au avut multi regizori un fix. Si Petre Nastase, regizorul videoclipului "Numai iubirea", care va reprezenta coloana sonora a telenovelei romanesti cu acelasi titlu, i-a pregatit lui Pepe o ploaie… artificiala. Pepe a fost nevoit sa traga mai multe duble ud pana la chiloti.

Cat il priveste pe Dan Helciug, lui i-a venit ideea de a compune piesa "Lasa-ne!" in timp ce se afla la toaleta si asculta stirile. Videoclipul e tot trasnit, caci baietii au fost udati cu apa rece, ca florile, cu furtunul. Pentru alt clip au stat imbracati doar in niste halate, la - 10 grade Celsius, undeva la Piata Romana. Ca sa nu mai pomenim ca unul din componentii formatiei era cat pe ce sa se inece in lacul Snagov, tot in timpul realizarii unui clip.

  • LA INCHISOARE CU HI-Q! Nicoleta, Mihai si Florin, "infractori" pe banda - foto

    STRATAN A TRAIT O ZI SUB APA

    Pavel Stratan a iesit pe piata muzicala din Romania cu primul videoclip realizat la piesa "Eu beu". Asta s-a intamplat acum cateva luni, dar aparitia lui a fost mai mult decat inedita, astfel incat publicul de la noi l-a indragit imediat. Filmarile clipului au avut loc la Jupiter, in piscina Hotelului California. Regizorul Dragos Buliga a construit un decor sub apa, asemanator unei camere obisnuite. Toate obiectele de mobilier care au fost depozitate in piscina s-au stricat, inclusiv chitara la care canta Stratan.

  • Foto
  • ×
    Subiecte în articol: antimonden