x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vine de la mare cu blugi si ghete

Vine de la mare cu blugi si ghete

25 Aug 2004   •   00:00

ZI DE VARA PANA-N TOAMNA

Nicoleta Matei a stat pe Litoralul romanesc trei luni. Chiar daca a venit la mare cu fami-lia, artista a fost mai tot timpul ocupata cu diverse cantari. Din banii castigati in urma recitalurilor sustinute, solista vrea sa-si cumpere un apartament in Capitala.
ROXANA I. ANCUTA

In ciuda comentariilor negative pe care le fac unii artisti romani cu privire la "susele" de pe Litoral, cum le numesc ei, Nico nu are nimic impotriva ca vara sa vina si sa cante pentru turistii aflati la mare. Pentru ea este o buna ocazie de a se promova si a-si multumi fanii cu piesele mai vechi sau mai noi. A avut spectacole in toate statiunile de la malul Marii Negre, dar cine a vrut sa se bucure cel mai mult de ea a intalnit-o in Mamaia. In timpul zilei, Nico umbla nemachiata, iar aceasta postura naturala ii vine necrezut de bine, dandu-i o alura adolescentina. Poate de aceea, spune ca nu au recunoscut-o chiar multi oameni pe strada. Cert este ca in hotelul in care a fost cazata pana ieri, copiii au pus imediat ochii pe ea si nu s-au sfiit sa-i ceara autografe. Un pusti a rugat-o sa-i scrie cateva vorbe chiar pe Codul rutier luat, probabil, in graba de la sora lui mai mare. Un alt copil, ceva mai timid si mai mic, nu a indraznit sa stea de vorba cu ea cand a vazut-o, in schimb i-a dat tarcoale cateva minute bune pe la usa si a intrebat pe toata lumea care este camera vedetei.

AMINTIRI ESTIVALE. "A fost o vara frumoasa, dar mi s-a parut foarte greu sa fac fata tuturor spectacolelor. Trebuie sa ai o masina extrem de buna, care sa alerge repede, de la un spectacol la altul... Nu este chiar usor sa reusesti sa canti in trei locuri in aceeasi seara. Chiar s-a scris, la un moment dat, ca noi, solistii, suntem festivalieri si ca foarte multi dintre solistii buni se duc la festivaluri si, de fapt, spectacole nu prea au. Probabil ca nu avem din cauza impresarilor... Este adevarat, multi alearga dupa bani, ceea ce pe mine nu ma intereseaza atat de mult. Eu ma duc unde ma simt bine, unde sunt primita bine si sunt foarte multumita asa. Inca nu am impresar, dar imi doresc unul. Deocamdata ma ocup singura de mine, inclusiv promovare si imagine, si imi este greu, pentru ca trebuie sa am grija si de copilul meu, de familie. Nu pot tine evidenta la absolut tot."

MASINA NOUA. Nico se declara multumita de banii pe care i-a castigat la mare, "iar daca adaug si premiile pe care le-am luat in Kazakhstan si in Bulgaria, chiar este bine. In primul rand, cu banii vreau sa-mi iau un apartament in Bucuresti, pentru ca am nevoie sa ma mut aici. Daca Dumnezeu va vrea, as dori sa-mi schimb si masina. Am un Matiz, cu putere cam mica, iar pentru spectacolele pe care le voi avea in viitor imi va trebui una mai puternica. N-am cine stie ce preferinte, dar sotul meu se gandeste la un Audi... Eu i-am spus: «Mai, un Audi iti iei peste 10, 20 de ani». Ne vom opri la o masina cam de 10.000-12.000 de euro. Nu mai mult".

PLANURI. Intentioneaza sa vina definitiv in Bucuresti incepand cu anul viitor, dar depinde deocamdata de resursele financiare. In afara de faptul ca toate cantarile sustinute au fost o placere, singurele distractii de care Nico a avut parte pe Litoral au fost serile in care a servit cina cu sotul si fiica sa (Alexandra, 14 ani).

Dupa atat timp de stat la mare, cantareata nu a reusit sa intre in mare decat acum o saptamana, din cauza apei care a fost destul de rece. "Abia astept sa ajung acasa si sa ma linistesc putin, plus ca incepem stagiunea la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploiesti, dupa care ma intorc pentru Festivalul de la Mamaia, unde particip si eu cu doua piese. Voi ajunge acasa in septembrie, cand ma voi apuca de inregistrarea albumului. Chiar am terminat o piesa superba cu Laurentiu Duta, care va fi o surpriza foarte placuta pentru public. Melodia merge putin spre stilul Celine Dion."

De pe Litoral, Nico a plecat acasa si cu niste cumparaturi: o salopeta din blue jeans, de care nu vrea sa se mai desparta, o pereche de ghete si o bluza sport.

Nicoleta Matei are o fata superba, care a inceput deja sa franga inimile baietilor. Am aflat ca este o domnisoara cuminte si intelegatoare, mai ales atunci cand mama ei nu-i permite sa mearga la discoteca, decat insotita de Nico. "Nu pare de 14 ani... este un copil foarte dezvoltat si imi este frica s-o las singura."

LA VOLAN

"Am un Matiz, cu putere cam mica, iar pentru spectacolele pe care le voi avea in viitor imi va trebui una mai puternica. N-am cine stie ce preferinte, dar sotul meu se gandeste la un Audi..."

PROPUNERE

In lunile care vor urma, Nicoleta Matei nu va duce lipsa de activitate. O asteapta cateva festivaluri internationale organizate in Egipt, Malta si Macedonia. Acum doua zile, cantareata a primit, la telefon, o oferta din partea Prima TV, in legatura cu o noua emisiune pe care o pregateste acest post de televiziune. Dar despre aceasta propunere ne va putea spune mai multe, abia dupa ce va discuta cu producatorii emisiunii, de la Prima TV.

COCKTAIL

FUEGO A PRIMIT UN PAPAGAL. Paul Surugiu a implinit, pe 23 august, 28 de ani. Cu o seara inainte, solistul a cantat la o nunta la Focsani. Tinerii insuratei stiau ca e ziua lui si i-au facut o surpriza: in timp ce el canta pe scena, exact la miezul noptii, i-au adus un tort cu 28 de lumanari aprinse. "M-a surprins placut gestul lor, cu atat mai mult cu cat nu-i cunosteam. I-am vazut pentru prima oara in acea seara, dar au fost foarte draguti." La ora 4 dimineata, Fuego a plecat spre Cluj, acasa la parintii lui, unde si-a serbat ziua impreuna cu vreo 10 prieteni. Urmatoarea surpriza a venit din partea iubitei lui. Ana i-a facut cadou un papagal. "Este din specia Rozalia, dar nu puteam sa-i zicem asa fiindca e… baiat. Asa ca i-am zis Rosenthal. Imi este tare drag, caci are toate culorile curcubeului. De acum vom avea o ocupatie: sa-l invatam sa vorbeasca. Deocamdata insa incercam sa-l obisnuim cu noi, caci i-am dat drumul prin casa si pe urma m-am chinuit cu Ana trei ore sa-l prindem. Nu puteam pune mana pe el fiindca ne ciupea", ne-a povestit, amuzat, interpretul. (Catalina Iancu)

DORU ISAROIU ARE RAU DE INALTIME. Vocalul trupei Parlament a trait o experienta inedita pe Litoral, la Mamaia. Pe plaja Atlantic Beach este amplasat un panou inalt de 10 metri, pe care se fac catarari. Desi are rau de inaltime, solistul a incercat totusi sa-l "escaladeze", ajungand doar pana la 8 metri inaltime. Dupa acest nivel se prevala un unghi de 90 de grade, pe care Doru nu l-a trecut, renuntand astfel la parcurgerea intregului panou. "A fost o experienta placuta, pe care am trait-o la maximum, avand in vedere ca eu chiar am rau de inaltime. Mi-am dorit sa incerc si scufundarile in mare, dar, din pacate, marea a fost mult prea murdara, nu puteam admira nimic in adancurile ei." (Cristiana Mitroi)
×
Subiecte în articol: antimonden