x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden VIP-urile vor masini noi

VIP-urile vor masini noi

04 Sep 2004   •   00:00

Cat a fost vara de lunga, artistii au avut spectacole peste spectacole. Daca actorii reusesc mai greu sa puna un banut la ciorap sau in banca, solistii scot bani frumosi din cantari. Iar cei mai multi dintre ei viseaza sa-si schimbe masina.

ROXANA I. ANCUTA, CATALINA IANCU

George Ivascu, actor la Teatrul National, s-a hotarat, la 37 de ani, sa faca scoala de soferi: "Mi-am dorit sa conduc, nu chiar de la varsta de cinci ani, dar de foarte multa vreme. Din pacate, m-am hotarat destul de tarziu sa-mi iau carnetul. Locuind foarte aproape de orice teatru, ma deplasam pe jos, iar atunci cand aveam vreo filmare, imi era trimisa o masina. In rest, toata viata mi-a placut sa cred ca voi fi un om care va avea soferul lui, drept pentru care multa vreme am mers cu taxiul".

George Ivascu a ajuns la concluzia ca vrea sa se simta mai putin dependent de alte mijloace de transport, asa ca se grabeste sa-si cumpere si masina. S-a stabilit la un Peugeot 206. "Sper sa iau examenul din prima si, in foarte scurt timp, sa pot merge cu masina personala la Buftea, acolo unde ne-am luat o casuta." Instructorul de la scoala de soferi, fost sonorizator la teatru, este foarte incantat de elevul sau: "Imi place sa conduc, singura problema este partea teoretica. Voi fi un sofer calm si foarte civilizat". Ivascu nu a mai calatorit cu mijloacele de transport in comun de aproape 12 ani.

ACHIZITIE. De cateva luni incoace, cei trei componenti ai trupei Haiducii sunt franti de oboseala si nu-si mai gasesc timp de nimic. Spectacolele numeroase pentru care sunt solicitati i-au lasat fara plimbarile la iarba verde si fara partidele de fotbal amical cu care acestia erau obisnuiti inainte de a-si incepe cariera de artist. Dar concertele aduc cu ele, in afara de multumirea sufleteasca, rotunjirea bugetului artistilor.

De curand, Marian, blondul formatiei, si-a achizitionat masina visurilor: un Fiat Stillo. Si, avand in vedere faptul ca in topul preferintelor sale se afla blondele, haiducul si-a luat un autoturism galben. "Sunt foarte mandru de noua mea masina. Am grija de ea ca si cum ar fi iubita mea. Datorita culorii, prietenii ma intreaba daca sunt gelos. Probabil culoarea pe care mi-am ales-o reflecta si aceasta parte a firii mele, insa nu cred ca este ceva rau. Asa sunt eu, pasional", glumeste Marian.

PLANURI. Alina Sorescu a implinit de curand 18 ani. La majorat, parintii i-au promis ca-i vor cumpara o masina, dar mai intai trebuie sa-si ia carnetul de conducere si abia dupa aceea ii vor achizitiona automobilul mult dorit. Daniela Gyorfi a cantat foarte mult timp pe Litoral. De cand s-a cuplat, artistic vorbind, cu Liviu Guta, apropiatii ei spun ca interpreta si-a rotunjit bine de tot veniturile. Daniela s-a laudat prietenilor ca ar vrea sa-si ia un Mercedes ultimul racnet.

FERICIT

"Sunt foarte mandru de noua mea masina. Am grija de ea ca si cum ar fi iubita mea. Datorita culorii, prietenii ma intreaba daca sunt gelos. Dar asa sunt eu, pasional" - Marian - Haiducii

TEORIE

"Imi place sa conduc, singura problema este partea teoretica. Voi fi un sofer calm si foarte civilizat" - George Ivascu, actor
×
Subiecte în articol: antimonden masina