x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Vocea Paulei Seling "bate" un cor intreg

Vocea Paulei Seling "bate" un cor intreg

16 Sep 2004   •   00:00
Vocea Paulei Seling "bate" un cor intreg

Aproape ca nu mai exista lansare care sa nu se lase cu o cantare si cu mese incarcate. Asa s-a intamplat si la aniversarea revistei Ioana, care a sarbatorit cinci ani de existenta.

CATALINA IANCU

Evenimentul a avut loc marti seara, la Restaurantul Leonardo da Vinci. Prezentarea a fost una in stil occidental, dar cu organizare romaneasca. Gazda serii, Catalina Mustata, a tinut neaparat sa mentioneze ca e actrita la Teatrul Odeon. Ea a tradus (vorba vine) cate ceva din speech-ul stilistului francez care a coafat fotomodelele. Apoi a recunoscut ca nu se prea pricepe la franceza. Gafa serii i-a apartinut: le-a multumit tuturor pentru "ajutorul contributiei pe care l-au avut". Iar cei din public au zambit... pe sub mustata.

ROSU APRINS. Fiindca revista Ioana a sarbatorit cinci ani de existenta, organizatorii au ales cinci designeri care si-au prezentat colectiile intitulate "Rouge de Ioana". Desi, inainte de prezentare, a avut loc si o repetitie generala, manechinelor li s-au impleticit picioarele pe podium. Fetele calcau ca-n strachini, unele pasind ca pe ace, altele in pas de defilare. Poate de vina erau pantofii, care pareau cu un numar mai mari. Dar nici cand au mers desculte, la prezentarea colectiei de lenjerie intima, tot nu s-au descurcat.

LIVE. Una peste alta, Ioana s-a prezentat bine. Momentul de final i-a apartinut Paulei Seling, care a interpretat live, voce si instrumentatie, piesa "Timpul". Niste admiratoare cantau, intr-un colt, o data cu vedeta. Insa, pe langa Seling, fetele pareau un cor de mate lesinate. Oricat s-au straduit sa tina ritmul, n-au reusit. Vocea Paulei acoperea intreg grupul de tipuitoare. Pacat ca fata asta nu e apreciata la adevarata ei valoare. Printre putinele vedete s-a "infiltrat" si concurenta. Adica reprezentanti ai altor reviste de gen. Si fiindca am fost la prezentarea unei publicatii, sa spunem si cate ceva despre Ioana. Fara a tipari scandaluri, revista prezinta amanunte din viata vedetelor, sfaturi pentru tinere, tendintele modei, iar numarul paginilor s-a marit de la 40 la 68.

×
Subiecte în articol: antimonden